Svatko ju želi!

Akcije, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za Svatko ju želi! 9

Jesenska STIHL prodajna akcija od 1.rujna do 1.studenog 2012. Posjetite servisno trgovački obrt Colibri koji je ovlašteni STIHL trgovac i iskoristite pogodnosti koje donosi ovogodišnja jesenska prodajna akcija.


Neka vas ne zavara medvjeđa kandža koja je zgrabila motornu pilu na gornjoj slici: da bi se došlo do kvalitetnog stroja ponekad se ne biraju sredstva. Naš sjekač prerušio se u medvjeda kako bi otjerao pravog vlasnika pile i s novim i pouzdanim strojem priredio svoja drva za nadolazeću zimu.
Vi se ne morate preurišiti u divlju zvijer kako biste došli do nove motorne pile. Posjetite Servisno trgovački obrt Colibri koji je ovlašteni STIHL trgovac i iskoristite pogodnosti koje donosi ovogodišnja jesenska prodajna akcija.
Naime, tijekom trajanja akcije svaki kupac nove motorne pile na poklon dobiva dodatni lanac za pilu i bocu visokokvalitetnog ulja za podmazivanje lanca.
Akcijom su obuhvaćeni još i STIHL puhači i visokotlačni perači, te VIKING sječkalice, no uz ove uređaje na poklon dobivate kvalitetne voćarske ručne škare za rezanje grana.
Osigurajte si medvjeđe miran zimski san i opremite se novom STIHL motornom pilom!
Servisno trgovački obrt „Colibri“
Karlovac, Jamadolska 2 b, Tel: 047/ 600 550

Pretraži

Back to Top