Svatko ju želi!

Akcije, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za Svatko ju želi! 13

Jesenska STIHL prodajna akcija od 1.rujna do 1.studenog 2012. Posjetite servisno trgovački obrt Colibri koji je ovlašteni STIHL trgovac i iskoristite pogodnosti koje donosi ovogodišnja jesenska prodajna akcija.


Neka vas ne zavara medvjeđa kandža koja je zgrabila motornu pilu na gornjoj slici: da bi se došlo do kvalitetnog stroja ponekad se ne biraju sredstva. Naš sjekač prerušio se u medvjeda kako bi otjerao pravog vlasnika pile i s novim i pouzdanim strojem priredio svoja drva za nadolazeću zimu.
Vi se ne morate preurišiti u divlju zvijer kako biste došli do nove motorne pile. Posjetite Servisno trgovački obrt Colibri koji je ovlašteni STIHL trgovac i iskoristite pogodnosti koje donosi ovogodišnja jesenska prodajna akcija.
Naime, tijekom trajanja akcije svaki kupac nove motorne pile na poklon dobiva dodatni lanac za pilu i bocu visokokvalitetnog ulja za podmazivanje lanca.
Akcijom su obuhvaćeni još i STIHL puhači i visokotlačni perači, te VIKING sječkalice, no uz ove uređaje na poklon dobivate kvalitetne voćarske ručne škare za rezanje grana.
Osigurajte si medvjeđe miran zimski san i opremite se novom STIHL motornom pilom!
Servisno trgovački obrt „Colibri“
Karlovac, Jamadolska 2 b, Tel: 047/ 600 550

Pretraži

Back to Top