Sve mu ide u prilog – LG LE 5500 LCD TV

HI tech Komentari isključeni za Sve mu ide u prilog – LG LE 5500 LCD TV 10

Ukoliko smatrate da je krajnje vrijeme da počnete uživati u svojim omiljenim programima prikazanima na zaista dobrom LED televizoru, ali vaš partner ne dijeli u potpunosti to uvjerenje, samo jedan pogled na elegantan LG LE5500 vjerojatno će biti dovoljan za konačno “da“.

Treba li ipak još malo uvjeravanja, svakako istaknite da tehnologija LED Plus može prilagoditi pozadinsko osvjetljenje zasebno na različitim djelovima ekrana, što značajno unaprjeđuje kvalitetu slike te smanjuje potrošnju energije. Bude li i nakon toga mjesta nesigurnosti, predstavite detalje o tehnologiji TruMotion 100Hz koja osigurava živopisnije prikaze scena u akcijskim filmovima te reprodukciju dinamičnih pokreta u, na primjer, nogometnoj utakmici bez zamagljivanja slike.
Povrh svega, ovaj je TV prijamnik dostupan u različitim veličinama ekrana – 82, 94, 107, 120 i 140 cm – kako bi najbolje pristajao vašem dnevnom boravku. Provodi li vaš partner mnogo vremena na internetu, tada će cijeniti funkciju NetCast uz čiju će pomoć moći pristupiti stranicama za razmjenu fotografija i video zapisa te onima s vremenskom prognozom izravno putem televizora.
Prišapnite i da ćete napokon na velikom ekranu moći pogledati fotografije i video zapise s vjenčanja ili odmora koji su pohranjeni na DLNA kompatibilnom uređaju (DivX HD). Modeli većeg ekrana nude i bežični Full HD 1080p prijenos pomoću tzv. media boxa. Njime primaju programe odaslane s Blu-ray playera, kabelskog ili satelitskog dekodera, ili igraće konzole kroz bežični medijski centar smješten u najudaljenijem dijelu stana. Uz ovako uvjerljive argumente partnerov pristanak ne bi vas trebao iznenaditi.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac

Pretraži

Back to Top