Svijet dekora

Dom Komentari isključeni za Svijet dekora 42

Unosimo inovaciju na području tehničkih tkanina (sjenila, roloa, venecijanera,…). Atraktivan i suvremen dizajn unosi estetiku u Vaš prostor te je uvijek u koraku s najnovijim trendovima. Kontinuiranim tehnološkim razvojem procesnih metoda Bandalux osigurava konstantne novitete na području tehničkih tkanina.

Mi u tvrtki Svijet dekora d.o.o. svoj način poslovnog razmišljanja i organizaciju poslovanja usmjerili smo ka politici održivog razvoja te prema društveno odgovornom poslovanju. Ponosni smo nositelj certifikata kvalitete ISO 9001:2008.

Cilj nam je konstantni doprinos boljem društvu i čišćem okolišu i s ponosom ističemo da smo kroz kontinuirano ulaganje u unaprjeđenje kvalitete poslovnih procesa prepoznati kao lider u području cjelokupne ponude opremanja interijera dekorativnim tkaninama.

Kao rezultat i dokaz uspješnosti, ispunjenjem visokih kriterija i zadržavanjem visokog standarda poslovanja, ostvarili smo partnerstvo s Europskom Unijom kroz potporu sufinanciranjem sredstvima iz Europskog Fonda za regionalni razvoj u okviru projekta kroz koji tvrtka sav svoj tekstilni otpad iz proizvodnje pretvara i preusmjerava u nove proizvodne ideje pružajući, ističući, šireći i podržavajući tako inovativnost, nove ideje i ekološku osviještenost na tržištu kao krucijalni značaj i zalog za budućnost.

Alhambra je brand poznat po svom dizajnu, inovativnoj i istaknutoj kvaliteti, čime pridonosi ponudi uređenja interijera sa stilom i osobnošću. Naša filozofija istraživanja i razvoja rezultira širokom paletom raznih kolekcija, od klasičnih stilova do posljednjih modnih trendova u svijetu uređenja interijera.

Usluge koje nudimo:
– savjetovanje
– izmjera
– krojenje i šivanje
– montaža

Veliki izbor tehničkih sjenila za zaštitu od sunca sa mogućnošću mehaničkog ili motornog (daljinski, prekrivač) upravljanja:
– ROLLOI I VENECIJANERI (za unutarnju i vanjsku instalaciju)
– TRAKASTE ZAVJESE
– TENDE I PERGOLE
Sjenila su izrađena od visokokvalitetnih materijala sa 5 – 10 godina garancije na kvalitetu.

KONTAKTIRAJTE NAS I POSJETITE NAŠ SHOWROOM

Svijet Dekora d.o.o.
Lug 74, 47201 Draganići, Karlovac
E-mail: [email protected]
Tel.: +385 47 715 058
Fax.: +385 47 715 981
www.wodecor.eu

Pretraži

Back to Top