Tamaris obuća – „Svijest o kvaliteti“

Moda i ljepota Komentari isključeni za Tamaris obuća – „Svijest o kvaliteti“ 63

Tamaris obuća će privući ženski dio populacije, one koje žele biti u trendu, teže kvaliteti, a znaju da ne trebaju potrošiti bogatstvo da bi to ostvarile.

Rosemari, trgovina obućom, teži svojim kupcima ponuditi što veći izbor modela cipela. Iz tog razloga u našoj ponudi možete pronaći i više od 2 000 modela raznih renomiranih proizvođača. Iz proljetno-ljetne kolekcije predstavljamo jedan od brendova u našem asortimanu koji je ne samo svojom kvalitetom već i funkcionalnim inovacijama osigurao sebi prepoznatljivost i sve veću popularnost od strane kupaca.
Tamaris
Kvaliteta, udobnost i moderan dizajn ističe Tamaris od ostalih brendova, a istovremeno omogućuje svojim kupcima dobivanje visoke vrijednost u odnosu na cijenu. Kolekcija Tamaris obuće, njemačkog proizvođača, napravljena je od kože te u manjoj mjeri ostalih prirodnih materijala koju prati elegantan, ali trendovski „look“. Svojim dizajnom i šarolikim asortimanom privući će kupce od mlađe do starije dobi te one klasičnog do modernog stila nudeći cipele za svaku prigodu.
Većina cipela iz Tamaris kolekcije ima patentiranu AntiShokk tehnologiju potpetica sa pneumatskim komorama u čijoj se jezgri nalazi stabilizator koji ublažava pritisak težine tijela na petu tijekom hoda. Time se smanjuje teret koji inače podnose zglobovi i diskovi kralježnice za čak 50%. Težnja ove tehnologijske inovacije je bitno povećati udobnost elegantne cipele, a da se time istovremeno ne gubi njezin modni dizajn. Ovaj patentirani sistem od strane Tamarisa čini ga jedinstvenim u cijelome svijetu, a sam AntiShokk implementiran je u modelima cipela sa raznim visinama i oblicima peta.
Tvrtka Rosemari nastoji ponuditi svojim kupcima obuću koja se svojim karakteristikama izdvaja iz ponude njezinih gotovo istovjetnih konkurenata. Prepoznajući specifičnosti u pogledu udobnosti Tamaris cipela za svaku sezonu odabrat ćemo vlastitu paletu modela iz cjelokupne kolekcije Tamaris obuće koju kupci mogu pronaći u našoj trgovini.
Rosemari , Trg J.Broza 4 – Novi tržni centar Karlovac
Tel.: 047/638 879

Pretraži

Back to Top