Tapete

Dom Komentari isključeni za Tapete 12

Tapete se ponovno vraćaju u modu. Nekada papirnate, a danas izrađene od kvalitetnijih perivih materijala, kako bi njihovo održavanje bilo što jednostavnije i lakše.


Njihovo postavljanje danas ne predstavlja nikakvu poteškoću, nova je tehnologija omogućila proizvodnju ljepila jednostavnih za korištenje, a materijali od kojih se izrađuju tapete postaju sve fleksibilniji i pristupačniji i za laike. Iako se sami možete upustiti u pustolovinu postavljanja tapeta, naš je prijedlog da sve prepustite stručnjacima kako bi završni rezultat bio u potpunosti uspješan.
One su izrazito elegantan način da sa relativno malo truda i novca dobijemo potpuno novi doživljaj prostora, dodamo dozu luksuza i estetike, naglasimo komad namještaja, individualiziramo atmosferu u spavaćoj sobi, unesemo bajkovitost u dječju sobu, te donesemo nove ideje u hladne kupaonice. Tapete nam mogu poslužiti i za prikrivanje nedostataka na zidovima, kao i za osvježenje starih fronti ormara, komoda i sl.
Za razliku od prijašnjeg načina postavljanja tapeta, kada su prekrivale sve zidove, danas se one najčešće postavljaju samo na jedan zid, odnosno na ona mjesta koja se želi dodatno istaknuti.
Više informacija:
Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top