Tečaj osnove računalne obrade digitalne fotografije

Događanja Komentari isključeni za Tečaj osnove računalne obrade digitalne fotografije 13

Kulturni klub O’GRADA (Trg siječanjskih žrtava 8, Zagreb) poziva vas na tečaj „ Osnove računalne obrade digitalne fotografije“ u četvrtak 24. ožujka u 18 sati koji pokreće prof. Zvonimir Kosinjski, fotograf i utemeljitelj web portala Fotonauk (www.fotonauk.com). Tečaj će obuhvatiti 26 školski sati.


Bavimo li se digitalnom fotografijom moramo poznavati i računalnu obradu digitalnih fotografija, jer ova dva područja gotovo su nerazdvojiva. Kroz ovaj modul tečaja praktično će se raditi na svim vrstama konvertiranja i prijenosa fotografija s memorijskih kartica na računalo, osnovnoj obradi fotografija (obrezivanje na željenu mjeru, svjetlina, zasićenost boja, oštrina fotografija, konvertiranje u crno-bijelu ili duotonsku fotografiju…) i retuširanju fotografija (od uklanjanja ili dodavanja dijelova fotografija pa sve do retuša portreta).

Polaznicima će za sudjelovanje na tečaju biti potrebno vlastito prijenosno računalo s instaliranim adekvatnim računalnim programima za obradu fotografije. S obzirom da je broj polaznika u grupama ograničen, svakako bi bilo poželjno najaviti svoj dolazak telefonom na 095/812 44 29 , 098/1919 213 ili e-mailom na [email protected]

Pretraži

Back to Top