THE POGUES 14.7. U ZAGREBU: očekuje se ubrzo rasprodani koncert!

Glazba Komentari isključeni za THE POGUES 14.7. U ZAGREBU: očekuje se ubrzo rasprodani koncert! 12

Iako je do zagrebačkog koncerta benda The Pogues preostalo više od mjesec dana, Pogues-manija ne jenjava, te organizatori iz udruge Multiart očekuju da će se ulaznice za koncert koji će se 14.7.2011. održati na Šalati, vrlo brzo rasprodati.


„Iako smo računali na velik interes, jer Poguesi dolaze u originalnoj postavi, na čelu sa Shaneom MacGowanom, ovolika navala na ulaznice ipak je i nas iznenadila. Koncert bi, naime, zaista mogao biti vrlo brzo rasprodan,“ kaže Darko Putak, predsjednik udruge Multiart koji je u Zagreb već dovodio značajna glazbena imena poput Patti Smith, grupe The Pixies, Nicka Cavea i mnogih drugih.
Saznajemo da će bend, u postavi od 8 članova, zajedno s managementom i tehničarima u Zagreb sletjeti dan prije velikog spektakla na Šalati privatnim avionom iz Antwerpena, gdje nastupaju tri dana prije nego li stignu u Zagreb, a iz njihove matične agencije The Agency Group, ujedno i jedne od istaknutijih svjetskih booking agencija s podružnicama širom Europe i SAD-a, naglašavaju da se bend izrazito veseli nastupu u Zagrebu.
Shane MacGowan se inače, zajedno s članovima benda trenutno odmara, a od 5. srpnja bend započinje s koncertima u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji, dok će nakon Zagreba nastupiti u Austriji, te također i Velikoj Britaniji.
Podsjećamo da se ulaznice u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 220 kn, a VIP FAN ZONE ulaznice mogu se nabaviti za 320 kn, na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,
Dvorana Mljet, I kat, Hypo centar, Slavonska av. 6.
Također, ulaznice se mogu kupiti i putem sustava Eventim (www.eventim.hr).

Pretraži

Back to Top