THYSSEN "PRESTIGE" – PVC stolarija sa najboljom zvučnom i toplotnom izolacijom

Dom, Gradnja Komentari isključeni za THYSSEN "PRESTIGE" – PVC stolarija sa najboljom zvučnom i toplotnom izolacijom 69

MB-mont vam predstavlja visokokvalitetnu 6-komornu PVC stolariju u suradnji sa jednim od najboljih njemačkih proizvođača profila THYSSEN “PRESTIGE”, profil sa najboljom zvučnom i toplotnom izolacijom kojeg odlikuje vrhunska kvaliteta, vodonepropusnost i izvrsne termičke i akustičke osobine zbog konstrukcija komora unutar samog profila.


Sistem PRESTIGE zahvaljujući svojoj dubokoj izvedbi od 76 mm, trobrtvenim sistemom, 6-komornom presijeku postiže optimalne toplinske vrijednosti i povezuje najnovije aspekte tehničkih i estetskih dostignuća.
Thyssen prozore možemo izraditi u svim željenim oblicima otvaranja i bojama.Moderan izgled, te tehnološki fino obrađen profil, daju prozoru vrijednost, te se prozor kao takav lako održava. Svi profili su pojačani pocinčanim čeličnim profilima, kako bi prozori bili čvršći i stabilniji.

Otpornost na UV zrake, osiguravaju dugotrajnost prozora i toplinu u Vašem domu. Ostakljivanje otvora vrši se IZO staklom 4-16-4 s unutarnje strane, a staklo učvršćujemo letvicom za tu namjenu koja dodatno daje stabilnost. Pod IZO-staklom podrazumijevamo stakleno tijelo u obliku ploče koje je sastavljeno od dvije ili više ploča stakla, koje su duž svoga opsega slijepljene s metalnim, plastičnim ili drugim profilom te zatvorene na način da se onemogući razmjena zraka ili plina iz međuprostora IZO-stakla sa zrakom iz prostora oko IZO-stakla i obrnuto. Rok trajanja mu je 25-30 godina uz nepromijenjenu djelotvornost.
Okovi koji se ugrađuju u stolariju je protuprovalni okov njemačkog proizvođača G-U, srebrni "SILBER LINE". Dijelovi okova izrađeni su od visokokvalitetnog čelika, legure aluminija i legure cinka. Ovisno o materijalu okovi su površinski zaštićeni, odnosno eloksirani.G-U za kvalitetu svojih okova daje višegodišnju garanciju koja obuhvaća servisiranje i zamjenu okova u garantnom roku uz uvjet pridržavanja propisa o održavanju i korištenju G-U okova.

Thyssen profili ispunjavaju sve zahtjeve u kvaliteti i ispitivanju. Prilikom izrade i montaže vodi se računa i o najsitnijim detaljima, tako da kupca ostavljamo uvijek zadovoljnim. Izbor pomoćnih dijelova koje koristimo za našu stolariju je među najpotpunijim na tržištu.
Sve komponente – okovi, vijci, stakla, ručice, brtve, brizgani dijelovi – rezultat su stalnog razvoja i posjeduje visoku kvalitetu i sigurnost. Svaki pojedini pomoćni dio se ispituje kako bi se kupcu pružila maksimalna funkcionalnost i sigurnost i kako bi se kvaliteta i stil zadržali tijekom vremena. Svaki dodatni dio je dizajniran i izrađen kako bi preuzeo specifičnu funkciju tijekom mnogih godina. Pored toga , prozori se mogu prilagoditi Vašim željama s obzirom na mnogobrojne estetske i funkcionalne potrebe tj. svu stolariju možemo prilagoditi Vašem ukusu korištenjem različitih oblika i boja.
Lijepa, funkcionalna i otporna, naša ulazna vrata su rješenje za sve koji traže lijep dizajn i čvrstoću. Vrata se mogu estetski prilagoditi Vašim željama, novim rješenjima u pogledu dizajna i dodatnih djelova.
Za sve informacije: MB-mont, Sv.Petar 42, 47250 Duga Resa, Tel: 047/801 801, Fax: 841 607, Mob: 098 169 56 65, e-mail:[email protected]

Pretraži

Back to Top