Titan otvorio novi prodajno servisni centar Makita alata i pribora

Dom, Gradnja, Vrt Komentari isključeni za Titan otvorio novi prodajno servisni centar Makita alata i pribora 94

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno servisni centar alata i pribora u Karlovačkoj županiji. U srijedu 16. svibnja direktor Makite za Europu, Afriku i B. Istok g. Yasuhiko Kanzaki i direktor tvrtke Sanjin Kosić otvorili su novouređeni i prošireni Makita prodajno servisni centar u Karlovcu u ulici B. Šuleka 19. Povodom ovog velikog događaja za tvrtku Titan porazgovarali smo s direktorom tvrtke gospodinom Sanjinom Kosićem.


PI: Možete li nam ukratko predstaviti tvrtku Titan i što sve obuhvaća vaš program poslovanja?
S.K.: Tvrtka je osnovana 2006., a kao trgovina i servis makita alata krenuli smo 2007. godine. Upravo smo otvorili novi prodajno servisni centar u kojem smo nadopunili već postojeću ponudu alata i pribora prvenstveno Makita ali i drugih svjetski renomiranih proizvođača – izdvojio bih Metabo, Bosch, Flex i ostale… Novi prostor nam omogućuje da uz poznati Makita elektro program proširimo ponudu baterijskog i benzinskog Makita programa. Makitin električni alat poznat je po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što dokazuje trogodišnje jamstvo.
Prednost Makite je u tome što je Makita sve postojeće alate na struju razvila i u baterijskoj opciji što je vrlo praktično uz maksimalnu slobodu uporabnog kretanja u kući, vrtu, gradilištu zahvaljujući litij-ionskoj bateriji. Makitini uređaji kao što su baterijska blanja, škare za lim, trimer, motorna pila moći će se nabaviti na velikoj promotivnoj akciji koja kreće 1.lipnja 50 različitih alata koji će biti na specijalnoj ponudi i moći će se kupiti sami bez baterija i punjača ili paketi u kojima će se za kupovinu jednog alata dobiti drugi gratis…
Naglasak će biti na prodaji novih originalnih baterija po znatno povoljnijim cijenama. Druga bitna stvar je program benzinskog alata, taj dio je bio manje poznat tržištu, a mi smo tijekom nekoliko godina dosta učinili na prezentaciji tih proizvoda. Stalni smo izlagači na Danima piva koji je zgodno promotivno mjesto gdje ljudi mogu vidjeti motornu pilu, trimer, kosilicu, škare za živicu, generator, a i ove godine imamo rezervirano mjesto gdje ćemo posjetiteljima moći predstaviti nove Makita proizvode.
Naši proizvodi svojom kvalitetom stoje rame uz rame uz Stihl i Husquarnu jer svi "Makita" benzinski uređaji sadrže motore renomiranog njemačkog proizvođača "Dolmar" koji je prvi davne 1927.g. izumio prvu motornu lančanu pilu. 1991. godine Makita je preuzela tvrtku "Dolmar" i nastavila proizvodnju po licenci Dolmar uz dodatne tehnološke modifikacije. Uz Makitin pribor još smo se opredijelili za jedan renomirani brand Norton – vodeći svjetski proizvođač brusno rezne tehnike.Možemo istaknuti iz ponude; brusne i rezne ploče pogotovo za inox, ili brusne papire najbolje kvalitete.
Kako se uvijek osluškuju kupci i prate drugi prodavači tako je Makita izišla sa novim poluprofesionalnim programom alata MAKTEC koji su izrađeni iz materijala visoke kvalitete, stavljenim u nova ergonomska kućišta koja se raspoznaju po narančastoj boji i gdje su cijene prilagođene malim korisnicima.Trenutno u ponudi imamo oko dvadesetak različitih modela po super cijeni.
Spomenuo bih i BFT program renomiranog talijanskog proizvođača automatike za dvorišna i garažna automatska vrata te parkirnih sustava i kontrole pristupa. Vezani smo direktno s franšizom tvornice, spontano smo to radili za svoje kupce koji su kod nas kupovali alat, a sada već imamo svoje demo proizvode koji su vrlo praktični i nadamo se da ćemo se u tom smjeru još jače razvijati. Imamo i određene proizvode iz Metabo programa (male i velike kutne brusilice, roto brusilice, ravne brusilice, pumpe za vodu).
Specijalizirali smo se za Bosch mjernu tehniku koja olakšava radne postupke svakog obrtnika i poboljšava njegovu produktivnost. Tu su ručni daljinomjeri, digitalna optička pomagala, mjerači kuta i nagiba, razni niveleri i drugo…
Istaknuo bi da smo u ponudu dodali a prilikom prezentacije prodali prvi 36V Makita trimer na baterije u Hrvatskoj, imamo motornu pilu prvu u svijetu u koju je ugrađen katalizator, trimere sa četverotaktnim motorima… Pratimo novitete na tržištu, odmah ih isprobamo i određene kupce zovemo na edukacijske seminare, praktične obuke i prezentacije… Najbitnije nam je dobiti povratnu informaciju od svojih kupaca jer moja vizija prodaje je da kupac bude zadovoljan jer smo mu preporučili pravi proizvod.
P.I.: Recite nam nešto više o servisu?
S.K.: Servis nam je ključna stvar i poseban naglasak u poslovanju dajemo na servisne usluge, kako u servisiranju i popravcima novih, tako i alata starijeg datuma proizvodnje. U ovim teškim i recesijskim vremenima uočljiva je pojačana potreba za servisnim uslugama. Makita alate servisiramo u garantnom roku te u van-garantnom roku kao i sve ostale alate drugih proizvođača. Princip rada servisa je vrlo jednostavan i brz, naročito kada se radi o "Makita" programu za koji možemo ponuditi najbolju i najbržu podršku rezervnim dijelovima. Pregled i defektaža alata se ne naplaćuje u koliko je popravak isplativ, a nakon defektaže komitenta obavještavamo o vrsti kvara i cijeni popravka, te našem mišljenju o isplativosti popravka alata, nakon čega u dogovoru sa strankom vršimo popravak ili predlažemo kupnju novog alata po najpovoljnijim uvjetima kupnje. Trudimo se biti fleksibilni tako da imamo i brze servise unutar sat vremena (promjena četkica i sl.) Radimo puno i putem dostave po cijeloj Hrvatskoj.
P.I.: Pogodnosti za kupce?
S.K.: Često imamo prigodne akcijske popuste. Cijela vizija priče Titan i mene kao osnivača i direktora je ponuditi što bolje proizvode za što povoljnije uvjete. Kao mala tvrtka uvijek se prilagođavamo zahtjevima kupaca u svim segmentima.
PI: Poruka na kraju?
S.K.: Zahvaljujemo svim našim vjernim kupcima jer oni su zajedno sa nama zaslužni što smo ovdje i uvijek su dobro došli, a ukoliko još niste bili kod nas dođite u PSC "Titan" i poklonite nam Vaše povjerenje, isprobajte proizvode, a mi ćemo Vam uzvratiti ponudom kupnje vrhunskih alata, opreme, pribora i servisnih usluga po najpovoljnijim uvjetima. Uskoro nam kreće i web shop pa posjetite našu stranicu www.titan.com.hr
Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
e-mail: [email protected], www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top