Titan svakom majstoru bitan

Gradnja Komentari isključeni za Titan svakom majstoru bitan 24

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno servisni centar alata i pribora u Karlovačkoj županiji. Gospodin Sanjin Kosić, jedini osnivač i direktor tvrtke Titan, u ovom intervjuu govori o razvojnom putu tvrtke, ponudi i novitetima.

Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika PSC “Titan” teži osvojiti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako na području Karlovačke županije tako i na širem području te stoga konstantno organizira edukacijske seminare, praktičnu obuku i susrete s krajnjim korisnicima. U mogućnosti je osigurati prezentaciju i demonstraciju cjelokupnog Makita programa i na korisnikovoj lokaciji.
Predstavite nam ukratko tvrtku Titan i što sve obuhvaća vaš program poslovanja.
S.K.: Tvrtka je osnovana 2006. kao trgovina i servis Makita alata. U našem prodajno servisnom centru imamo bogatu ponudu alata i pribora, prvenstveno Makita, ali i drugih svjetski renomiranih proizvođača : DOLMAR, METABO, BOSCH, DeWALT, FLEX, FESTOOL, FEIN, RIDGID, MASTER i dr. Cijela vizija priče Titan i mene kao osnivača i direktora je ponuditi što bolje proizvode za što povoljnije uvjete. Kao mala tvrtka uvijek se prilagođavamo zahtjevima kupaca u svim segmentima.
Makita program je podijeljen u četiri osnovne grupe: električni, akumulatorski, benzinski i zračni alati. Makitin električni alat poznat je po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što dokazuje trogodišnje jamstvo. Prednost Makite je u tome što je Makita gotovo sve postojeće alate na struju razvila i u baterijskoj opciji, što je vrlo praktično uz maksimalnu slobodu kretanja u kući, vrtu, gradilištu zahvaljujući litij-ionskoj bateriji. Bitna stvar je program benzinskog alata, taj dio je bio manje poznat tržištu, a mi smo tijekom nekoliko godina dosta učinili na prezentaciji tih proizvoda. Dolmar ima zanimljivu tradiciju na našem području, što potvrđuje velik broj pila starih i preko 30 godina donesenih iz Njemačke. Naši proizvodi svojom kvalitetom stoje rame uz rame uz Stihl i Husquarnu jer svi “Makita” benzinski uređaji sadrže motore renomiranog njemačkog proizvođača “Dolmar” koji je prvi davne 1927.g. izumio prvu motornu lančanu pilu. 1991. godine Makita je preuzela tvrtku “Dolmar” i nastavila proizvodnju po licenci Dolmar uz dodatne tehnološke modifikacije. Sa Dolmarom smo prisutni 4 godine na tržištu i u protekloj 2014. godini ostvarili smo zavidne rezultate te postali najjači distributer Dolmara u Hrvatskoj. Uz tržišno prepoznatljive i tradicionalne Dolmar alate, uz poplavne događaje u prošloj godini na područjima naše županije i Slavonije kroz prodajne ali i značajne donacijske isporuke građani su mogli upoznati i program električnih i motornih Dolmar pumpi u kombinaciji sa MASTER isušivačima i grijačima zraka. Već devet godina stalni smo izlagači na Danima piva u Karlovcu koji je zgodno promotivno mjesto gdje ljudi mogu vidjeti i isprobati motornu pilu, trimer, kosilicu, škare za živicu, generatore i druge alate. Kako se uvijek osluškuju kupci i prate drugi prodavači tako je Makita plasirala na tržište profesionalni profesionalni program alata MAKTEC koji je stavljen u nova ergonomska kućišta koja se raspoznaju po narančastoj boji, gdje su cijene prilagođene malim korisnicima sa ponudom osnovnih Makita alata iz gotovo svake skupine i sa 3. god. jamstvom.
Ove godine Makita slavi uspješnih 100 godina postojanja i imat ćemo posebne prigodne akcije i razne promocije kako bi zajedno sa korisnicima proslavili ovaj izuzetan poslovni jubilej. Izlazi nam i novi Makita vrtni program. Istaknuo bi još i Makita zračne visokotlačne alate i pribor koji je izuzetno bogat, a sve kategorije su odlično predstavljene na našim mrežnim stranicama gdje možete pronaći više informacija o proizvodima.

Uz Makitin pribor još smo se opredijelili za jedan renomirani brand Norton – vodećeg svjetskog proizvođača brusno rezne tehnike. Možemo istaknuti iz ponude: brusne i rezne ploče, pogotovo za inox, brusne papire najbolje kvalitete te ostali pribor i alate. Ovaj program nam je izuzetno jak i opskrbljujemo nekoliko velikih proizvođača u RH.
Specijalizirali smo se za Bosch mjernu tehniku koja olakšava radne postupke svakog obrtnika i poboljšava njegovu produktivnost. Tu su ručni daljinomjeri, digitalna optička pomagala, mjerači kuta i nagiba, razni niveleri i drugo…
Kupcima želimo maximalno pojednostaviti i olakšati nabavku novih alata i strojeva gotovo za sve namjene i potrebe (kompresori, generatori, aparati za varenje, građevinski strojevi, viličari i dr.) te pribora i potrošnog materijala, uključujući servisiranje i popravak.
S ponosom možemo istaknuti da u PSC „Titan“ imamo najširu ponudu „makita” alata u Karlovačkoj županiji i šire, tako da budućim kupcima uz stručno savjetovanje prilikom odabira alata nudimo i mogućnost demonstracije određenog alata s ciljem što kvalitetnijeg i boljeg odabira. U mogućnosti smo osigurati prezentaciju i demonstraciju cjelokupnog “makita” programa i na korisnikovoj lokaciji uz prethodni dogovor, za što koristimo i specijalno demo vozilo opremljeno s gotovo svim alatima iz „makita” programa tako da smo u mogućnosti pozitivno odgovoriti na svaki upit koji tržište postavi.
Želja nam je uvijek biti u korak s vremenom i pratimo novitete na tržištu, vrednujemo povratne informacije od svojih kupaca jer naša vizija prodaje je zadovoljan kupac kojemu smo preporučili pravi proizvod. Dajemo težište na internet trgovinu i društvene mreže koje su izvrstan kanal svakodnevne komunikacije s mnoštvom naših korisnika.
Upoznajte nas sa prednostima Vašeg servisa.
S.K.: Servis nam je ključna stvar i poseban naglasak u poslovanju dajemo na servisne usluge, kako u servisiranju i popravcima novih, tako i alata starijeg datuma proizvodnje. U siječnju i veljači imamo besplatne preventivne preglede te raznovrsne servisne akcije ovisno o kojim se skupinama proizvoda radi. Trudimo se našim korisnicima prije isteka jamstvenog roka besplatno pregledati proizvod kako bi detektirali u kakvom je stanju alat.
Naša načela su sljedeća: sve što je do 50% vrijednosti novog alata mi preporučamo za servisiranje, pogotovo u Makita asortimanu jer su dijelovi povoljni. Pregled i defektaža alata se ne naplaćuje ukoliko je popravak isplativ i prihvaćen.
„TITAN“ JE OVLAŠTENI SERVIS U JAMSTVENOM ROKU ZA SLJEDEĆE PROIZVOĐAČE: MAKITA, DOLMAR, MAKTEC, DeWALT, STANLEY, B&D, METABO, FEIN, MASTER.

Poruka našim čitateljima?
S.K.: Makita ove godine slavi 100 godina postojanja, proslavite zajedno s nama! Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim vjernim kupcima jer oni su zajedno s nama zaslužni što smo ovdje i uvijek su dobro došli. Ukoliko još niste bili kod nas dođite u PSC “Titan” i poklonite nam Vaše povjerenje, isprobajte proizvode, a mi ćemo Vam uzvratiti ponudom kupnje vrhunskih alata, opreme, pribora i servisnih usluga po najpovoljnijim uvjetima. Kako bi bili što dostupniji i zastupljeniji na tržištu, u planu je otvorenje nove poslovnice u Sesvetama u suradnji s našim partnerom koji se bavi sličnim programom (viličari, kompresori, pumpe za vodu…) Informirajte se o pogodnostima i posjetite našu stranicu www.titan.com.hr ili web shop.

Bogoslava Šuleka 19, 47000 Karlovac
tel: 047/ 63 63 11, fax: 047/ 63 63 10
mob: 098 241 231, e-mail: [email protected]
www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top