Tkanina, osobnost svakog doma

Dom Komentari isključeni za Tkanina, osobnost svakog doma 20

Svjesno ili nesvjesno dom je ogledalo nas i naše osobnosti, a izražavamo ju kroz detalje koji personaliziraju svaki kutak našeg životnog prostora i čine ga unikatnim.


Tkanina je idealan način da izrazimo svoju kreativnost. Zavjese, dekori i ukrasni jastučići pružaju nam beskrajno mnogo kombinacija da promjenimo izgled ambijenta, a da pri tome ne mijenjamo namještaj. Uz malo mašte, kombiniranjem boja i dezena vaš dom može bljesnuti u novom ruhu.

Ponekad je naprosto teško uskladiti i odrediti tip zavjesa i vodilica (karniša) idealnog za vaš prostor. Čak kad vam pođe za rukom odlučiti se, često shvatimo da vizualno nije usklađeno ili naprotiv nije funkcionalno. Rješenja za takve probleme je naš stručni tim koji iza sebe ima preko 1000 uspješno riješenih projekata, od privatnih stanova i kuća, do hotela i rezidencijalnih vila.
Savjetima i smjernicama pomažemo vam odabrati vašu idealnu kombinaciju sistema karniša i tkanine, a prije realizacije pružamo Vam uslugu izmjere objekta, i to sve u potpunosti besplatno. Naši prijedlozi će vas potaknuti na nove ideje te će zadovoljstvo uređenja biti još veće.
Prednost kupnje tkanina iz našeg asortimana je u tome što se isti tonalitet boja proteže kroz većinu naših kolekcija tako da ćete trajno moći nadopunjavati artikle u vašem domu.
Bezbrižno izražavajte vaše želje koje mi pretvaramo u stvarnost.
Od ideje do montaže moto je naše tvrtke – savjeti, mjerenje, šivanje, dekori, zavjese, jastučići, stolnjaci, presvlake, kičanke, svi tipovi karniša, tapete, gotovi proizvodi, modni dodatci (torbe), tehničke tkanine (negorive, outdoor tkanine, blackouti, žaluzine, roloi…) i montaža.

Svijet dekora d.o.o
T:047 715 058
F:047 715 981
E-mail:: [email protected]
Showroom
Draganićki Lug 74
47201 Draganići
Radno vrijeme:
pon-pet: 8-16 h,
sub: 8-14 h

OUTLET Zagreb
Iblerov trg 3, 10000 Zagreb

T: 01 4550 274
E: [email protected]

Radno vrijeme: pon-pet: 9-20 h, sub: 8-15 h

OUTLET Karlovac
Draganićki Lug 74, 47201 Draganići

T:047 715 058
F:047 715 981
E: [email protected]
Radno vrijeme:
pon-pet: 8-16 h, sub: 8-14 h
Posjetite nas i na facebook stranici:
www.facebook.com/CasaEspanola

Pretraži

Back to Top