Tko će se zasladiti Mozart kockom?

Nagradne igre Komentari isključeni za Tko će se zasladiti Mozart kockom? 13

Završila je nagradna igra Slastičarnice Mozart. Mozart kocku i kavu (nagrada za dvije osobe) osvojila je:


Maja Matijević, Kačićeva 11
Karlovac

Čestitamo dobitnici i zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju u ovoj slatkoj nagradnoj igri.
Degustirajte naše Karlovačke Mozart kuglice i Mozart kremu u čašici. Od novih slastica predstavljamo Vam našu novu Mozart – kocku sastava marcipana, bijele čokolade i pistacija.

Obilježili smo zajedno dan rođenja velikog skladatelja Wolfganga Amadeusa Mozarta. Degustirajte naše Karlovačke Mozart kuglice i Mozart kremu u čašici.
Wolfgang Amadeus Mozart je, prema ocjeni mnogih, jedan od najgenijalnijih skladatelja u povijesti glazbe. Mozart je bio čudo od djeteta, dječak koji je prije poznavao note nego slova i koji je već s tri godine počeo skladati jednostavne pjesmice, a s pet održavati koncerte.
Rođen 27. siječnja 1756. u austrijskom gradu Salzburgu, Wolfgang Amadeus Mozart vrlo rano je stekao posebnu glazbenu naobrazbu. Njegov otac Leopold bio je priznat i poznat glazbenik. Kao violinist i skladatelj na dvoru kneza nadbiskupa poučavao je i glazbi. U godini rođenja svojega sina objavljuje članak o osnovama sviranje violine koji je i danas zapažen.
Zbog iznenađujuće brzog razvijanja Mozartovih glazbenih sposobnosti (i umanjoj mjeri njegove starije sestre zvane Nannerl), Leopold Mozart brzo zapostavlja osobnu karijeru kako bi se potpuno predao glazbenoj izobrazbi svoje djece. Wolfgangova rana, velika glazbena zrelost ubrzo će biti otkrivena i pred očima svijeta.
Mozart uvijek na Vašoj strani
Caffe Mozart slastice, Trg Matije Gupca 1 (korzo), Karlovac, 047 611 226

Pretraži

Back to Top