Tko ide na koncert Zagrebačkog kvarteta?

Glazba, Nagradne igre Nema komentara na Tko ide na koncert Zagrebačkog kvarteta? 2

Spona i Promoizlog.net pripremil su 5 x 2 ulaznice za koncert iz ciklusa „zagrebački [email protected]“ koji će održati u utorak, 4.10. 2011.g. s početkom u 20.00 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu, Gundulićeva 6.


Na koncert idu:

Ivana Radan
Livia Hamaček
Marija Stipić
Ivona Glenčer
Tihomir Pavić

Čestitamo dobitnicima.
ZAGREBAČKI KVARTET
Ciklus: Zagrebački kvartet @ HGZ 2011/2012
Utorak, 4.10.2011.
Hrvatski glazbeni zavod, Gundulićeva 6, 20.00 sati
Program:
Joseph Haydn – Gudački kvartet Op. 71 br. 2
Boris Papandopulo – Gudački kvartet br. 3 "Narodni"
Leoš Janáček – Gudački kvartet br. 1 "Kreutzer sonata"
Tradicija koja obvezuje
Kroz svoju dugu povijest, zagrebački su se gudači okitili brojnim nacionalnim i međunarodnim nagradama, pri čemu i Porinom za životno djelo; postali redoviti gosti najvećih svjetskih pozornica i odsvirali skoro pet tisuća koncerata, snimili 60 što stranih, što domaćih diskografskih izdanja – naravno, ne u istom sastavu, jer kroz kvartet je prošlo više od 30 vrhunskih glazbenika.

Leave a comment

Tko ide na koncert Zagrebačkog kvarteta?

Glazba, Nagradne igre Nema komentara na Tko ide na koncert Zagrebačkog kvarteta? 0

Spona i Promoizlog.net pripremil su 5 x 2 ulaznice za koncert iz ciklusa „zagrebački [email protected]“ koji će održati u utorak, 8.2. 2011.g. s početkom u 20.00 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu, Gundulićeva 6. Osim koncerta prisustvovat ćete i promociji novog “Češkog albuma”.

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74