Tko ide na promociju novog albuma Tomislava Golubana

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za Tko ide na promociju novog albuma Tomislava Golubana 17

Spona i Promoizlog.net podijelili su 3 x 2 ulaznice za za promociju albuma Tomislava Golubana „200$ Sun Memphis Album“ koja će se održati u B.P.Clubu u petak 26.studenog s početkom u 20 sati.

Dobitnici su:

Ivana Erdeljac
Igor Horvat
Mirela Miharija

Čestitamo dobitnicima. Ulaznice mogu preuzeti na ulazu u klub.

Usni harmonikaš Tomislav Goluban prošli se tjedan vratio s festivala „Blues sur Seine“ gdje je uz pratnju gitariste Tomija Novaka, odsvirao tri koncerta.
„Blues sur Seine“ jedan je od najvećih francuskih blues festivala i njegovo ovogodišnje 12. uprizorenje okupilo je 50 izvođača iz 12 zemalja koji su na 80 različitih pozornica izveli više od 130 nastupa. Po mnogočemu posebni festival traje ukupno 16 dana i njegova se glazbena događanja odvijaju u 23 grada smještena uz rijeku Seinu nekih 50 km sjeverozapadno od Pariza.
Svaki grad ima svoju središnju pozornicu gdje se sviraju glavni koncerti, dok se ostali nastupi odvijaju u klubovima, kafićima, restoranima, osnovnim, srednjim i visokim školama, knjižnicama, ali i bolnicama, umirovljeničkim domovima, centrima za beskućnike, centrima za ilegalne imigrante, zatvorima, čak i bankama.
Uz središnji nastup u gradu Aubergenvilleu, Goluban je, usprkos prvobitnom planu da svira u zatvoru, dva dodatna koncerta odsvirao u kafiću „Bar du Sud“ (Mantes-la-Jolie) i klubu „La Batignolle“, blues okupljalištu gradića Poissy. Nakon što je publika u dvorani „Maison de Voisinage“ tijekom fenomenalnog nastupa u Aubergenvilleu unisono pjevala na hrvatskom, za očekivati je da će Goluban biti pozvan na „Blues sur Seine“ i u nekoj od sljedećih godina.
Odmah po povratku, krenule su pripreme za središnju koncertnu promociju Golubanovog nedavno objavljenog 4. studijskog uradka „200$ SUN Memphis Album“ (Croatia Records) koja će se dogoditi u petak, 26. studenog u BP Clubu. U prvom djelu nastupa Goluban će izvoditi kompozicije s novog albuma snimljenog u legendarnom Sun Recording studiju u Memphisu, dok će mu se u drugom dijelu pridružiti njegov prateći bend „Little Pigeon’s ForHill Blues“ u izvedbama uspješnica s prethodnih diskografskih izdanja.
Posebna gošća koncerta bit će zagrebačka kantautorica Sabina Herman poznatija kao Queen of Sabe, pripadnica Nove hrvatske akustične scene i pobjednica Police Musique natječaja za demo pjesmu godine.

Pogledajte: Tomislav Goluban feat. Ivica Kostelic – Brzi vlak http://www.youtube.com/watch?v=mGUiksBWlfE

Naša preporuka – obavezno poslušajte T.Goluban & Little Pigeon’s ForHill Blues feat. Boško Petrović – Mr.B.
http://www.youtube.com/watch?v=CECbPjS0OvU&feature=related


Pretraži

Back to Top