Tko je osvojio knjigu „Istočno od sunca" spisateljice Julije Gregson

Nagradne igre Komentari isključeni za Tko je osvojio knjigu „Istočno od sunca" spisateljice Julije Gregson 16

Promoizlog.net i Naklada Ljevak poklanjaju vam 2 primjerka hit knjige „Istočno od sunca”. Romantična saga o posljednjim danima britanske kolonijalne vladavine u Indiji, no u prvom redu o mladim Britankama koje su onamo odlazile kako bi pronašle muža.

Knjige su osvojili:
Marijana Živčić Gregurec

Krunoslava Kregar
Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo svim sudionicima ove nagradne igre. Nagrađene će knjige dobiti poštom na kućnu adresu.
Uzbudljiv, romantičan, egzotičan i majstorski napisan roman koji je podjednako osvojio i publiku i kritiku, a dodijeljena mu je i nagrada Romantic Novel of the Year za 2009. godinu.

Godina je 1928., tri mlade žene putuju brodom iz Engleske u Indiju u nadi da će ondje započeti novi, sretniji život: Rose, lijepa ali naivna buduća mladenka, nestrpljiva da napusti obitelj i uda se za čovjeka kojeg jedva poznaje; Victoria, Roseina djeveruša, sretna što može pobjeći od svoje nametljive majke i odlučna da u Indiji pronađe muža; i Viva, njihova neiskusna pratiteljica, u potrazi za Indijom iz svojeg djetinjstva, duhovima iz prošlosti i slobodom. Vivi je na brigu povjeren Guy Glover, labilni šesnaestogodišnjak koji je nedavno izbačen iz internata i koji će dovesti u opasnost i Vivu i njezine štićenice. Svaka od njih ima vlastiti razlog da napusti svoj dom no nade i tajne koje nose u sebi neće biti dovoljne da ih pripreme za ono što ih čeka u Indiji.

Pretraži

Back to Top