Tko je osvojio tapete?

Dom, Nagradne igre Komentari isključeni za Tko je osvojio tapete? 11

Tapete se ponovno vraćaju u modu. Kardo je za posjetitelje portala promoizlog.net pripremio nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 50 kvadrata dječjih tapeta. Dječje su sobice oduvijek kutak veselja i radosti, koje u njih unose maleni stanovnici. Zato smo Vam pripremili veselu tapetu koja će vašu dječju sobu učiniti još veselijom i ljepšom.

Dobitnik je: Ivan Brozović, Perinčići 6a

Posjetite Kardo i pogledajte bogatu ponudu tapeta.Njihovo postavljanje danas ne predstavlja nikakvu poteškoću, nova je tehnologija omogućila proizvodnju ljepila jednostavnih za korištenje, a materijali od kojih se izrađuju tapete postaju sve fleksibilniji i pristupačniji i za laike.
One su izrazito elegantan način da sa relativno malo truda i novca dobijemo potpuno novi doživljaj prostora, dodamo dozu luksuza i estetike, naglasimo komad namještaja, individualiziramo atmosferu u spavaćoj sobi, unesemo bajkovitost u dječju sobu, te donesemo nove ideje u hladne kupaonice. Tapete nam mogu poslužiti i za prikrivanje nedostataka na zidovima, kao i za osvježenje starih fronti ormara, komoda i sl.
Više informacija: Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top