Tko je osvojio ulaznice za koncert Mjesnog odbora u SAX-u

Glazba, Nagradne igre Komentari isključeni za Tko je osvojio ulaznice za koncert Mjesnog odbora u SAX-u 20

Ovog petka, 24.5.2013., „Mjesni odbor“ sa Šolte dolazi u Zagreb svirati svoju drugačiju glazbu.Bit će to njihov prvi samostalni koncert u metropoli kojim će predstaviti svoj novi, drugi po redu album koji je trenutno u proizvodnji.


Sretni dobitnici upada na koncert su:
Ivana Aušperger
Lucija Uglešić
Željka Frančić
Hrvoje Holler
Zvonimir Ferić
Specijalna nagrada: Ivica Pavlić slavi godišnjicu sa svojom suprugom pa smo im dodijelili nagradu. Nagrađeni se nalaze na popisu gostiju i trebaju se javiti na blagajni SAX-a…Svirka počinje u 22 sata. Želimo svima dobar provod u SAX-u…
Bude li sve kako treba, posjetitelji Sax!-a će biti prvi koji će moći čuti i primiti u ruke njihovo novo diskografsko izdanje. Uz malo dobre volje i po specijalnoj cijeni isto će moći ponijeti doma.
„Mjesni odbor“ prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala“. Jer njihov prvi singl „Mande Mande“ s prošlog albuma uvjerljivo s više od 400.000 klikova na Youtube drži prvo mjesto top liste „otočkog rocka“. Prvi singl s novog albuma je pjesma „Konfuzija (Ispod karatila“) i njen je videospot trenutno u montaži.
Gost „Mjesnog odbora“ u Sax!-u bit će zagrebački sastav „Sebastian Doe“, a ulaznice su samo 30 Kn. U pretprodaji ih možete nabaviti u Rockmarku, Dirty Old Shopu i na šanku Sax!-a.

Pretraži

Back to Top