Tony Cetinski na najvećem karnevalskom spektaklu u Lisinskom!

Događanja, Glazba Komentari isključeni za Tony Cetinski na najvećem karnevalskom spektaklu u Lisinskom! 10

Prvog dana ožujka održat će se jubilarni peti, ples pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Povodom tog jubileja Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda u regiji zajedno sa svojim bendom učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom.


Publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama sa aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Publika je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

Ne propustite u subotu, 1. ožujka 2014. urnebesno karnevalsko putovanje uz plesne ritmove.
Možete biti sigurni da i te karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se uz Tonyja Cetinskog samo u Lisinskom.

ULAZNICE:
Ulaznice po karnevalskoj cijeni od 80 kuna kupite na blagajni Lisinskog ili na http://www.ulaznice.com.hr/web/ctl_evt.jsp?lang=HRV&act=prostor&a=1&p=17966&t=1
do 8. veljače, a kasnije, kad već postane jako vruće, na istim adresama za 120 kuna

Pretraži

Back to Top