Tony Cetinski potpisao za Aquarius Records!

Glazba Komentari isključeni za Tony Cetinski potpisao za Aquarius Records! 18

Ponosno objavljujemo informacije diskografskog transfera godine. Suvereni vladar top ljestvica u Hrvatskoj, ali i regiji, Tony Cetinski najsjajnija je zvijezda zimskog prijelaznog roka. Ponuda Borisa Horvata bila je neodoljiva i Tony Cetinski je od danas igrač Aquariusovog glazbenog tima.


Dogovorom između agencije Nobilo i Cetinski, s jedne, te Aquarius Recordsa, s druge strane, došlo je do suradnje koja će kroz nekoliko mjeseci iznjedriti novi studijski album Tonyja Cetinskog.
"Drago mi je što sam se pridružio Aquarius Recordsu. U ovoj diskografskoj kući prepoznao sam entuzijazam, poletnost i drugačiji pristup glazbi, pa se nadam njihovom velikom doprinosu novom projektu, a u svjetlu svih trenutnih promjena koje smo pokrenuli", rekao je Tony i nastavio: "Izuzetno sam zahvalan mojim dosadašnjim partnerima što su me pratili sve ove godine. Postali smo prijatelji pa imam i njihovu podršku da isprobam fuziju s nekom novom energijom."
Zanimljivo je spomenuti i to da je Aquarius Records već duže vrijeme želio Tonyja priključiti u svoje redove. "Prvi puta smo s Tonyjem ozbiljno pregovarali još prije desetak godina i tada zamalo započeli suradnju“, rekao je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa te dodao: „No ispriječile su se objektivne okolnosti, morali smo biti strpljivi i nadati se novoj prilici. Tim više sam sada ponosan na činjenicu da će Tony objavljivati za nas. Na samom je vrhuncu karijere, a kada te "zvijezda na vrhu" odabere to je potvrda da dobro radiš, da cijela ekipa Aquarius Recordsa daje najbolje od sebe i da je ta predanost prepoznata."

Velika su očekivanja od Tonyja i njegove nove diskografske kuće, a sigurni smo da će i novi tim neprikosnoveno obarati sve rekorde u prodaji albuma i postizati platinaste i dijamantne naklade.Tonyju želimo da ponovi prošlogodišnji uspjeh i da barem s tri nove pjesme bude među deset najslušanijih na ZAMP- ovoj listi. Novi Tonyjev studijski album očekuje se tijekom proljeća, a prethodit će mu objava radijskog singla. Najavni singl trenutno se priprema u studiju i bit će predstavljen publici tijekom veljače.

Tony Cetinski je glazbenik s gotovo 25 godina iznimno uspješne glazbene karijere. Obilježili su ju uspješni studijski albumi (Ako to se zove ljubav, Budi uz mene, A sad…), rasprodani koncerti (Dom sportova, dva dana zaredom rasprodana Arena Zagreb, Višnjik, Tivoli, Zetra, Borik, Mladost, Beogradska arena… kao i sve dvorane u zemlji i regiji) i najvažnije, glazbeni hitovi koje pjevuše ljudi od 7 do 77 godina (Umirem 100x dnevno, Budi uz mene, Kad žena zavoli, Lagala nas mala…). Tony je jedan od rijetkih glazbenika koji se profilirao kao pop izvođač, ali koji se po potrebi može transformirati i u crossover interpretu koji s jednakim žarom „nosi“ arije, kancone ili rock hitove. Aktualna turneja „Otkrivanje strasti“ prvi put otkriva još jedno Tonyjevo glazbeno lice. Riječ je o crossover trilogiji u kojoj sublimira svoje tri glazbene strasti: ljubav prema rocku koja traje od djetinjstva; pop s kojim živi i kroz koji se razvio; te klasičnu glazbu kojoj se posvetio u zrelijoj pjevačkoj fazi. Program “Otkrivanje strasti” premijerno je izveden u pulskoj Areni, a sljedeći koncert je 14. veljače u najvećoj beogradskoj dvorani – Beogradskoj areni.

Aquarius Records je diskografska kuća osnovana 1995. godine kao rezultat grupe entuzijasta i zaljubljenika u glazbu koji su se okupili oko kluba Aquarius. Pažljiv odabir kvalitetnih i originalnih glazbenika, uvijek je bio postavljen kao glavni kriterij razvoja diskografske djelatnosti unutar Aquarius Recordsa. Danas pod svojim nakladničkim okriljem ponosi se izvođačima kao što su Oliver Dragojević, Nina Badrić, Urban, Massimo, Zoran Predin, Tedi Spalato, Lea Dekleva, Tamara Obrovac, Marko Tolja, Kinoklub, Sandra Bagarić, Songkillers, Ivana & Marija Husar, Cubismo, Stjepan Hauser, Detour i mnogim drugim respektabilnim glazbenicima, koji su postigli značajne uspjehe i izvan granica Hrvatske.

Pretraži

Back to Top