Toshiba hrvatskim kupcima omogućuje jamstvo "Bez obzira na sve"

HI tech Komentari isključeni za Toshiba hrvatskim kupcima omogućuje jamstvo "Bez obzira na sve" 13

Nakon uspješne kampanje koja se odnosila na prijenosna računala iz kompanije su javili da su počeli s novom kampanjom u kojoj kupcima daruju jamstvo “No matter what” za računala, tablete i televizore.


Osnovni cilj ove jamstvene kampanje je zaštita kupaca od nepredvidljivih događaja, a uključuje: besplatan popravak ili zamjenu uređaja u slučaju nehotičnog oštećenja proizvoda, jamstvo u slučaju krađe i uslugu besplatnog spašavanja podataka s prijenosnih računala i tableta.
Toshiba je nakon europskih država pokrenula novu kampanju "Bez obzira na sve" i za hrvatske kupce koja traje do 30. rujna 2012.

Svi kupci koji u navedenom razdoblju kupe Toshiba prijenosna računala, tablete ili televizore trebaju registrirati kupnju uređaja na ovom linku: https://eemea.computers.toshiba-europe.com/nmwg/%28S%28clzjbs55uuo5un45l1yfh155%29%29/Default.aspx?lng=hr nakon čega mogu uživati u svim pogodnostima ovog jamstva.
Toshiba jamstvo BEZ OBZIRA NA SVE uključuje:
Pokrivenost kod slučajnih oštećenja : zaštita uređaja nakon nenamjernog ispadanja, udaraca ili polijevanja. U sklopu programa "Slučajnih oštećenja" Toshiba nudi besplatan popravak u slučaju oštećenja ili oštećenja koja sprječavaju ispravno funkcioniranje proizvoda.
Pokrivenost kod moguće krađe: moguća je zamjena ukradenog uređaja što se dokazuje prijavom krađe kod nadležnog policijskog tijela.
Spašavanje podataka: snimanje podataka na novi hard disk čak i u slučajevima fizičkog oštećenja, softverske pogreške ili napada virusa.
Toshiba televizore, prijenosna računala i tablete potražite u Karlovcu:
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Pretraži

Back to Top