Toshiba hrvatskim kupcima omogućuje jamstvo "Bez obzira na sve"

HI tech Nema komentara na Toshiba hrvatskim kupcima omogućuje jamstvo "Bez obzira na sve" 9

Nakon uspješne kampanje koja se odnosila na prijenosna računala iz kompanije su javili da su počeli s novom kampanjom u kojoj kupcima daruju jamstvo “No matter what” za računala, tablete i televizore.


Osnovni cilj ove jamstvene kampanje je zaštita kupaca od nepredvidljivih događaja, a uključuje: besplatan popravak ili zamjenu uređaja u slučaju nehotičnog oštećenja proizvoda, jamstvo u slučaju krađe i uslugu besplatnog spašavanja podataka s prijenosnih računala i tableta.
Toshiba je nakon europskih država pokrenula novu kampanju "Bez obzira na sve" i za hrvatske kupce koja traje do 30. rujna 2012.

Svi kupci koji u navedenom razdoblju kupe Toshiba prijenosna računala, tablete ili televizore trebaju registrirati kupnju uređaja na ovom linku: https://eemea.computers.toshiba-europe.com/nmwg/%28S%28clzjbs55uuo5un45l1yfh155%29%29/Default.aspx?lng=hr nakon čega mogu uživati u svim pogodnostima ovog jamstva.
Toshiba jamstvo BEZ OBZIRA NA SVE uključuje:
Pokrivenost kod slučajnih oštećenja : zaštita uređaja nakon nenamjernog ispadanja, udaraca ili polijevanja. U sklopu programa "Slučajnih oštećenja" Toshiba nudi besplatan popravak u slučaju oštećenja ili oštećenja koja sprječavaju ispravno funkcioniranje proizvoda.
Pokrivenost kod moguće krađe: moguća je zamjena ukradenog uređaja što se dokazuje prijavom krađe kod nadležnog policijskog tijela.
Spašavanje podataka: snimanje podataka na novi hard disk čak i u slučajevima fizičkog oštećenja, softverske pogreške ili napada virusa.
Toshiba televizore, prijenosna računala i tablete potražite u Karlovcu:
SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Leave a comment

Pretraži

Back to Top