Toshiba predstavlja vrhunske mobilne tehnologije

HI tech Komentari isključeni za Toshiba predstavlja vrhunske mobilne tehnologije 7

Toshiba Hrvatska je tehnološki sponzor nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija, koji se održava u Rovinju od 16. do 19. svibnja. Nacionalni festival Dani komunikacija osmišljen je kao centralno mjesto okupljanja domaćih marketinških profesionalaca i komunikatora iz područja tradicionalnog i digitalnog oglašavanja.


Toshiba je mogućnost sponzorstva iskoristila kako bi vodećim marketinškim i komunikacijskim profesionalcima iz Hrvatske i regije predstavila svoju vrhunsku mobilnu tehnologiju.
Tijekom konferencije, Toshiba će izložiti niz prijenosnih računala iz serija Qosmio, Portégé, Sattelite i Tecra, kao i tablet AT300, koje će sudionici koristiti u svakodnevnim konferencijskim aktivnostima. Hostese će informirati posjetitelje o uzbudljivim novim tehnologijama iz Toshibe i njihovim značajkama te kako iste mogu posao i zabavu učiniti jednostavnijom. Toshiba će opremiti i konferencijski press corner prijenosnim računalima za potrebe predstavnika medija i novinare.
Posebno za Dane komunikacija, Toshiba je razvila Facebook aplikaciju koja svim sudionicima konferencije omogućuje jednostavno stvaranje i trenutno dijeljenje svoje konferencijske fotogradije na Facebooku. Ova jednostavno dizajnirana aplikacija, po pristupanju korisnika svom Facebook računu, fotografira korisnika kamerom s prijenosnika, nakon čega kreira zabavnu fotografiju koja se, po odobrenju korisnika, objavljuje na njegovoj Facebook stranici.
Smisao ove zabavne aplikacije je prikaz iznimnih multimedijalnih mogućnosti Toshiba prijenosnih računala te stvaranje jedinstvenog i nezaboravnog komunikacijskog iskustva. Aplikacija jasno pokazuje impresivne značajke karakteristične za kompletan raspon Toshiba prijenosnih proizvoda: impresivnu prijenosnu i grafičku procesorska snaga, visokorezolucijsku kameru, iznimnu kvalitetu slike na HD+ zaslonu, raznovrsnost povezivosti te autonomiju baterije, koja traje dugo.
"Vrhunska kreativnost bez podrške vrhunske tehnologije danas je nezamisliva i stoga smo ponosni što sudjelujemo na događanju kao što je Dani komunikacija. Toshiba je također kompanija kreativnih stvaratelja i sretni smo što se nalazimo među ljudima s kojima imamo mnogo zajedničkog. Mogućnost da iskusnim profesionalcima iz područja marketinga i komunikacija pokažemo čitav raspon Toshiba prijenosnih proizvoda vrlo je uzbudljiva jer smatramo kako su upravo te profesije najzahtjevnije po pitanju produktivnosti, zahtjeva za procesorskom snagom i vrhunskim tehnologijama," rekao je Adrijan Vazdar, Sales Director South East Europe & Israel, Digital Products & Services / CSET.
Pored nevjerojatnih značajki proizvoda i vrhunskog dizajna, Toshiba i dalje nudi jamstvo "No Matter What Guarantee“, koje nudi mogućnost popravka računala uslijed slučajnog oštećenja ili dobivanje novog računala u slučaju krađe.
Za više informacija, molimo posjetite web stranicu http://www.toshiba-croatia.com/

Pretraži

Back to Top