Toshiba proširuje “Bez obzira na sve” jamstvo

HI tech Komentari isključeni za Toshiba proširuje “Bez obzira na sve” jamstvo 13

„Želimo da svi naši kupci koji kupuju naša prijenosna računala, tablete i televizore imaju prednosti od ovog čudesnog programa“. Uzajamno prepoznavanje profila tvrtki SATELA i MAKROMIKRO d.o.o. rezultiralo je još boljom simbiozom na tržištu.

Tvrtka Satel već više od 12 godina posluje na tržištu. U svojoj ponudi imaju proizvode renomiranih kvalitetnih proizvođača i pružaju uslugu projektiranja, dostave i implementacije na osnovu iskustva baziranog osobnim kontaktom s kupcem.
Tvrtka MAKROMIKRO d.o.o. osnovana je 1990. god. i nastala je iz započetog kućnog biznisa, vlasnika i direktora firme g. Željka Brigljevića. Vremenom se djelatnost tvrtke proširila i na trgovinu paletom informatičkih dobara, gdje istu uvoze iz svih dijelova svijeta ili je kupuju kod domaćih distributera i zastupnika. MAKROMIKRO se bavi i reciklažom potrošenih ink i toner kazeta, a unatrag nekoliko godina u Jankomiru u sklopu bescarinske zone, radi tvornica za recikliranje opremljena modernom tehnologijom. Od prerađene sirovine na domaće tržište plasira se 20%, a na inozemnom završava ostalih 80%. U vrijeme osnivanja tvrtke g. Željko Brigljević je ujedno bio i vlasnik i jedini zaposlenik, a danas u njoj radi više od 50-tak djelatnika, što u prodaji, a što u proizvodnji i razvoju uređaja za testiranje obnovljenih tintnih cartridge-a.
Ukratko o Satelu, aktualnoj ponudi rekao nam je nešto više g. Krešimir Smokrović.
Djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja potrošačke i informatičke elektronike. Isto tako projektiramo i izvodimo profesionalna audio/video rješenja u stambenim i poslovnim objektima. U Satelu je zaposleno 12 djelatnika koji su stručno osposobljeni za obavljanje svih tih zadataka. Mi u Satelu se uvijek trudimo kako bi imali ne samo najpovoljnije cijene u Karlovcu i široj regiji, nego i da našim kupcima pružimo najbolju uslugu. Satel posluje uspješno već 12 godina i u Karlovcu imamo dvije lokacije. U ulici Vlatka Mačeka 1 nalazi se Tele2 Centar, a na trgu J. Broza na frekventnom mjestu uz samu karlovačku tržnicu, u sklopu MV TRENDA nalazi se Satel XPLOD Centar, gdje imamo ponudu od vodećih svjetskih brandova: Sony, Panasonic, Samsung, LG, Toshiba, HP, Aser, Asus, Olympus, Canon… do onih manje poznatih.
Prepoznali smo brzo rastući trend branda Toshiba čiju cjelokupnu ponudu zastupamo (prijenosna računala, vanjski hard diskovi i periferije, kamere, televizori…) Toshiba ima najbolje jamstvo za svoje proizvode. 16 og. travnja je pokrenuto novo izdanje kampanje u Hrvatskoj “Bez obzira na sve”. Kampanja završava 30. rujna te su sva Toshiba prijenosna računala, tableti ili televizori kupljeni u ovom vremenskom periodu uključeni u ovu promociju*, pod uvjetom da kupci registriraju kupovinu uređaja na ovoj adresi. https://www.nomatterwhatguarantee.com.
Glavna tema kampanje je zaštita kupaca od nepredviđenih događaja. Ova jedinstvena promocija nudi mogućnost besplatnog popravka ili zamjenu uređaja u slučaju slučajnog oštećenja proizvoda. Pokrivenost u slučaju krađe je dodatni element u promociji u slučaju kada je proizvod ukraden. U cilju upotpunjavanja ponude postoji i usluga besplatnog spašavanja podataka kada su podaci izgubljeni ili oštećeni zbog nesreće, a koja se odnosi na prijenosna računala i tablete.“

SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Pretraži

Back to Top