Toshiba proširuje “Bez obzira na sve” jamstvo

HI tech Nema komentara na Toshiba proširuje “Bez obzira na sve” jamstvo 8

„Želimo da svi naši kupci koji kupuju naša prijenosna računala, tablete i televizore imaju prednosti od ovog čudesnog programa“. Uzajamno prepoznavanje profila tvrtki SATELA i MAKROMIKRO d.o.o. rezultiralo je još boljom simbiozom na tržištu.

Tvrtka Satel već više od 12 godina posluje na tržištu. U svojoj ponudi imaju proizvode renomiranih kvalitetnih proizvođača i pružaju uslugu projektiranja, dostave i implementacije na osnovu iskustva baziranog osobnim kontaktom s kupcem.
Tvrtka MAKROMIKRO d.o.o. osnovana je 1990. god. i nastala je iz započetog kućnog biznisa, vlasnika i direktora firme g. Željka Brigljevića. Vremenom se djelatnost tvrtke proširila i na trgovinu paletom informatičkih dobara, gdje istu uvoze iz svih dijelova svijeta ili je kupuju kod domaćih distributera i zastupnika. MAKROMIKRO se bavi i reciklažom potrošenih ink i toner kazeta, a unatrag nekoliko godina u Jankomiru u sklopu bescarinske zone, radi tvornica za recikliranje opremljena modernom tehnologijom. Od prerađene sirovine na domaće tržište plasira se 20%, a na inozemnom završava ostalih 80%. U vrijeme osnivanja tvrtke g. Željko Brigljević je ujedno bio i vlasnik i jedini zaposlenik, a danas u njoj radi više od 50-tak djelatnika, što u prodaji, a što u proizvodnji i razvoju uređaja za testiranje obnovljenih tintnih cartridge-a.
Ukratko o Satelu, aktualnoj ponudi rekao nam je nešto više g. Krešimir Smokrović.
Djelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja potrošačke i informatičke elektronike. Isto tako projektiramo i izvodimo profesionalna audio/video rješenja u stambenim i poslovnim objektima. U Satelu je zaposleno 12 djelatnika koji su stručno osposobljeni za obavljanje svih tih zadataka. Mi u Satelu se uvijek trudimo kako bi imali ne samo najpovoljnije cijene u Karlovcu i široj regiji, nego i da našim kupcima pružimo najbolju uslugu. Satel posluje uspješno već 12 godina i u Karlovcu imamo dvije lokacije. U ulici Vlatka Mačeka 1 nalazi se Tele2 Centar, a na trgu J. Broza na frekventnom mjestu uz samu karlovačku tržnicu, u sklopu MV TRENDA nalazi se Satel XPLOD Centar, gdje imamo ponudu od vodećih svjetskih brandova: Sony, Panasonic, Samsung, LG, Toshiba, HP, Aser, Asus, Olympus, Canon… do onih manje poznatih.
Prepoznali smo brzo rastući trend branda Toshiba čiju cjelokupnu ponudu zastupamo (prijenosna računala, vanjski hard diskovi i periferije, kamere, televizori…) Toshiba ima najbolje jamstvo za svoje proizvode. 16 og. travnja je pokrenuto novo izdanje kampanje u Hrvatskoj “Bez obzira na sve”. Kampanja završava 30. rujna te su sva Toshiba prijenosna računala, tableti ili televizori kupljeni u ovom vremenskom periodu uključeni u ovu promociju*, pod uvjetom da kupci registriraju kupovinu uređaja na ovoj adresi. https://www.nomatterwhatguarantee.com.
Glavna tema kampanje je zaštita kupaca od nepredviđenih događaja. Ova jedinstvena promocija nudi mogućnost besplatnog popravka ili zamjenu uređaja u slučaju slučajnog oštećenja proizvoda. Pokrivenost u slučaju krađe je dodatni element u promociji u slučaju kada je proizvod ukraden. U cilju upotpunjavanja ponude postoji i usluga besplatnog spašavanja podataka kada su podaci izgubljeni ili oštećeni zbog nesreće, a koja se odnosi na prijenosna računala i tablete.“

SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J. Broza bb, Tel.: 047/ 642 693
SATEL TELE2 CENTAR KARLOVAC, V. Mačeka 1 (Korzo), Tel.: 047/ 601 366

Leave a comment

Pretraži

Back to Top