TOYO TIRES prva ugradnja na Audi TT i TTS

Auto moto Komentari isključeni za TOYO TIRES prva ugradnja na Audi TT i TTS 4

Proxes T1 Sport – nova referenca za sportsku gumu


Nova guma 255/35 R19 96Y Proxes T1 Sport jedna je od odabranih modela guma za ugradnju na Audi TT modele specificirane za opcionalne 19-inčne kotače. Kod Audi TTS modela ista guma je ekskluzivno ugrađena za sve modele s 19-inčnim kotačima.
S poboljšanim svojstvima upravljanja, kočenja i naglim promjenama pravca, nova guma Proxes T1 Sport udovoljava Audijevim zahtjevima za gumama visokih performansi koje odgovaraju dinamičnim i sigurnosnim karakteristikama vozila.
Konstruirana kao odgovor na zahtjev vozača za vrhunsko upravljanje u svim uvjetima vožnje (na mokrim i suhim cestama), Proxes T1 Sport je vrhunski stabilna guma i pri najvišim brzinama.
Razvijena je za europske uvjete i vozila, a upotpunjuje upravljanje najprestižnijim sportskim automobilima.
Većina dimenzija T1 sport guma u proizvodnji koristi dvostruku smjesu. Unutrašnja smjesa posebno je razvijena za brzo i linearno upravljanje, a vanjska za nagle promjene pravca. Dvije smjese omogućuju iznimno dobre performanse upravljanja i kočenja omogućavajući više g-sile u zavojima.
TOYO TIRES konstantno unaprjeđuje tehnologiju proizvodnje i fokusira se na razvoj novih proizvoda radi odgovora najzahtjevnijim svjetskim proizvođačima vozila.
Auto Hrvatska Dijelovi d.o.o., član poslovne grupe Auto Hrvatska, ekskluzivni je uvoznik guma TOYO TIRES za hrvatsko tržište. Gume Toyo Tires mogu se naći po vrlo aktraktivnim cijenama u svim AH Servisima.
Popis prodajnih mjesta potražite na www.ahservis.hr.

TOYO TIRES prva ugradnja na Audi TT i TTS

Auto moto Komentari isključeni za TOYO TIRES prva ugradnja na Audi TT i TTS 0

Nova guma 255/35 R19 96Y Proxes T1 Sport bit će jedan od odabranih modela guma za ugradnju na Audi TT modele specificirane za opcionalne 19-inčne kotače. Kod Audi TTS modela ista guma bit će ekskluzivno ugrađena za sve modele s 19-inčnim kotačima.

(više…)

Pretraži

Back to Top