Tradicija koja traje – Telur d.o.o.

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Tradicija koja traje – Telur d.o.o. 30

Gdje drugi vide žice, kanale, cijevi, antene, utičnice i žarulje, mi vidimo sustave koji besprijekorno funkcioniraju kako bi prostori u kojima živimo i radimo ostvarili svoj puni potencijal. Jedino se tako može biti 25 godina na vrhu.


Tvrtka TELUR d.o.o. je osnovana 1982. godine i tijekom godina prerasta u vodećeg distributera elektromaterijala u Republici Hrvatskoj. Tvrtka je u 100 % privatnom vlasništvu.
Tijekom godina rada, usavršavanjem i prihvaćanjem najmodernijih tehnologija dostigli smo zavidnu kvalitetu svojih proizvoda i usluga na što upućuju i kupci s kojima stalno surađujemo.
Tvrtka i dalje ulaže u podizanje dostignute kvalitete proizvoda i usluga.Usredotočenost na investitora naša je osnovna poslovna filozofija. U skladu s tim ciljem investirali smo puno u logistiku odnosno u prodajne i skladišne prostore. Suvremeni regalno skladišno – poslovni prostor na zagrebačkom Žitnjaku otvoren je 2000. godine. Putem naše distribucijske mreže pokrivamo tržišta Hrvatske, BIH, Češke Republike i Slovenije. Godišnji promet grupacije trenutno se kreće oko 120 milijuna Kn.

KVALITETA PROIZVODA

Svi naši proizvodi certificirani su od vodećih instituta u Republici Hrvatskoj. U ponudi, osim vlastite proizvodnje ( cijevi za elektroinstalacije,vodu,plin), imamo široki spektar proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača.
U mogućnosti smo ponuditi kompletnu opremu za gradnju objekata od pocinčanih traka, cijevi, vodiča, priključnica i sklopki do svjetiljki.

Početkom 2008. godine tvrtka Ribarić d.o.o. postaje članicom naše grupacije. Ribarić d.o.o. je specijaliziran za projektiranje i isporuku rasvjetnih tijela. U sklopu grupe djeluje i vlastiti projektni ured za projektiranje elektroinstalacija.

Kao generalni distributer talijanskog proizvođača Bticino projektiramo i izvodimo sistem kućne automatike.
Brand Bticino (od 1989. dio grupe Legrand) predstavlja vrh ponude u segmentu ožičenja. Vrhunski dizajn, superiorna tehnologija i dugotrajnost, odlike su Bticino proizvoda. Višestruko nagrađivane linije proizvoda, talijanski dizajn i najmodernija tehnologija garancija su uspjeha svakog našeg projekta. Lider na talijanskom tržištu (oko 60%) ulaskom u grupu Legrand dobiva dodatnu snagu internacionalnog okruženja i posebno mjesto unutar grupe – premium brand-a.
Centralna i regionalna tehnička podrška Legrand grupe olakšava svim investitorima osmišljavanje i provođenje kompletnog projekta i tehničke dokumentacije za najzahtjevnije sisteme i aplikacije. Tehnička podrška kod projektiranja, puštanja u pogon složenih aplikacija (MY HOME sustav) i izrada tehničke dokumentacije daju dodanu vrijednost i sigurnost u Vašu investiciju.
Kućna automatika
Sistem automatike sastoji se iz 5 sistema koji se u konačnici objedinjuju u jedan, ali je moguće instalirati i svaki sistem posebno:
1. Automatika ( rasvjeta i rolete)
2. Termoregulacija
3. Alarmni sistem
4. Portafonski sistem
5. Ozvučenje
Osnovne značajke kućne automatike su ušteda energije i potpuni komfor.
Ušteda energije postiže se raznim scenarijima koji omogućuju da se u ovisnosti od vanjske temperature i vremenskih uvjeta ( kiša,vjetar,snijeg ) otvore ili zatvore rolete kako bi temperatura u prostoriji uvijek bila ista, automatsko gašenje klime pri otvaranju prozora, a kompletno upravljanje se može izvoditi uz pomoć unaprijed isprogramiranih scenarija ili preko smart telefona koji ujedno omogućuje i komunikaciju s portafonom (ako se vlasnik nalazi na terasi i netko mu pozvoni na portafon, preko smart telefona može i vidjeti osobu, javiti se i otvoriti vrata).
Bticino nudi 3 nivoa završnog izgleda opreme: osnovni, komercijalni i prestižni
MATIX predstavlja osnovni program Bticina što nikako ne znači lošiju kvalitetu komponenti od kojih je program sastavljen već samo jeftiniji ulaz u svijet Bticina. Ima bež i bijele sklopke i priključnice i 20-tak vrsta ukrasnih okvira
Program LIVING odlikuje crna boja sklopki i priključnica te ovalni izgled 20-tak vrsta ukrasnih okvira. Sve više postaje dio kućnih instalacija i ureda dok je u početku prodaje svoje mjesto našao u hotelima.
Program LIGHT najbliži je širem sloju kupaca zbog izgleda sklopki i priključnica koji su u bijeloj boji te ukrasnih okvira pravokutnog oblika.
Program LightTech pravi je izbor za sve koji žele "techno look". Sklopke i priključnice su srebrne boje, a ukrasni okviri pravokutnog oblika.
Prestižni program AXOLUTE predstavlja vrh ponude Bticina. Vrhunski materijali, kvalitete izrade te poznati talijanski dizajn stopljeni u jedno daju program kojem je teško odoljeti. Sklopke i priključnice su u srebrnoj ili crnoj boji dok ukrasne okvire možete birati u ovalnom ili pravokutnom obliku izrađenim od drveta, kože, kamena, stakla i plemenitih metala.
Obratite nam se s povjerenjem i rado ćemo pomoći u vašoj potrazi za najkvalitetnijim proizvodima i uslugama.
Telur d.o.o.
Žitnjak bb, Zagreb
Tel: 01 240 66 77, fax: 01 240 44 54
e-mail: [email protected], www.telur.hr
Prodavaonica 1 – Zagreb, Av.Dubrava, T: 01 2862 232
Prodavaonica 2 – Vinkovci, K.Zvonimira 69, T: 032 308 608
Prodavaonica 3 – Rijeka, Bartola Kašića 5, T: 051 626 383
Prodavaonica 4 – Osijek, Vukovarska 21A, T: 031 531 036
Prodavaonica 5 – Zagreb, Zavrtnica 7, T: 01 4004 021, 4004 022
Izvor: Promogradnja

Pretraži

Back to Top