Tvrtka Frak otvorila prodajni salon u Karlovcu

Dom Komentari isključeni za Tvrtka Frak otvorila prodajni salon u Karlovcu 55

Tvrtka Frak otvorila je novi prodajni salon u Karlovcu na adresi Josipa Broza 4. Na prijemu povodom otvorenja vlasnik Drago Fudurić se zahvalio svim djelatnicima koji su uložili puno truda i energije.


Istaknuo je kako je tvrtka osnovana 1993. godine, a 1998. je otvorena i prva poslovnica na Jelašima.

– Vidjeli smo da puno kupaca dolazi iz Karlovca i Slunja, ali tada nismo imali mogućnosti da se približimo Karlovcu pa smo se odlučili prvo otvoriti prodajni centar u Slunju. Tako smo od 2007. godine otvorili svoj prostor, a prije toga smo iznajmili prostor gdje smo testirali naše rezultate. S obzirom da smo odlično prihvaćeni u gradu, odlučili smo da otvorimo svoju poslovnicu i uspješno radimo. To nam je bio izazov da idemo dalje. Htjeli smo neka druga manja mjesta, međutim vrijeme je pokazalo da se moramo približiti kupcima koji su vjerno dolazili kod nas na Turanj po neke sitnice, a nekada i nešto više. Znali smo da se moramo odužiti našim vjernim kupcima i odlučili smo da ovdje otvorimo prostor do Nove godine, izjavio je Drago Fudurić.

Komercijalna direktorica Andreja Fudurić također se zahvalila okupljenima na dolasku te svima koji su pomogli da tvrtka ostvari ovaj rezultat.

– Svatko od nas je doprinio nekom svojom idejom i smislom za jedno područje te smo tako stvorili ovo što tu vidite. Nalazimo se u našoj trećoj prodajnoj jedinici koja se prostire na 450 četvornih metara. Ponajviše smo se orijentirali na sanitarnu opremu jer smo primijetili da je interes građana Karlovca velik, a mnogima smo daleko na Jelašima, pa smatramo da ćemo sada biti dovoljno blizu i da će nas posjećivati u velikom broju. Zahvalila bih se i našim poslovnim partnerima jer su stvarno mnogi nesebično svojim trudom sudjelovali u stvaranju svega ovoga. S poslovnim partnerima planiramo održavati edukaciju za naše djelatnike, poslovne partnere i majstore. Također, planiramo prošiti asortiman, tako da se veselimo budućim druženjima, istaknula je Andreja Fudurić.

FRAK D.O.O.
POSLOVNICA 1
Jelaši 28f, 47 000 Karlovac, tel: 047/ 641 400, fax: 047/ 641 401

POSLOVNICA 2
Donje Taborište 157/a, 47 240 Slunj, tel: 047/ 777 691, fax: 047/ 777 691
POSLOVNICA 3
Trg J.Broza 4, 47 000 Karlovac

e-mail:[email protected]
www.frak.hr

Pretraži

Back to Top