U Karlovcu otvoren Renault PRO+ centar

Auto moto Komentari isključeni za U Karlovcu otvoren Renault PRO+ centar 16

U četvrtak 10.11. uz prisustvo brojnih uzvanika i gospodarstvenika svečano je otvoren Renault PRO+ centar. Projekt Renault PRO+ predstavlja novi Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja osobnih lakih gospodarskih vozila za poslovne kupce.


Tvrtka „ZAK d.o.o.“ ovlašteni je koncesionar za Renault i Dacia vozila na području Karlovačke županije. Renault koji je već 12 godina broj 1 na tržištu gospodarskih vozila u Europi gdje je krajem 2009. imao 14% tržišnog udjela, nastavlja razvijati strategiju prodaje poslovnim kupcima lansiranjem projekta Renault PRO+ u 20 država diljem svijeta.
Renault PRO+ centar
Nešto više o samom projektu Renault PRO+ kao i prednostima ovog koncepta rekla nam je voditeljica servisa i prodajnog centra gđa. Milena Kostelac.
Za poslovne kupce vozilo je zapravo alat neophodan u njihovom poslu pa servisno-prodajna mreža koja vodi računa o njegovu održavanju mora odgovarati na visoke zahtjeve vezane uz kvalitetu usluga. Svima nama u Renaultu kupci su na prvom mjestu, bili oni obrtnici ili mali i srednji poduzetnici.
Renault Pro+, to su:
U prvom redu ljudi koji su posebno obučeni i isključivo okrenuti poslovnim kupcima. Te su žene i muškarci stekli potrebne tehničke vještine kako bi vam stavili na raspolaganje svoje znanje i usluge … profesionalci za profesionalce.
Zatim prodajne usluge s proizvodima kao što su, između ostalog, laka gospodarska vozila i posebno prilagođena vozila koja nude rješenja po vašoj mjeri i u skladu s vašim potrebama. To se događa već danas, a događat će se još više u budućnosti kad zamjena za Mastera dođe na tržište.
Tu su i post-prodajne usluge koje vam osiguravaju maksimalnu fleksibilnost s, primjerice, duljim radnim vremenom ili popravkom profesionalnih vozila do 7 tona.
PREDNOSTI KONCEPTA RENAULT PRO+
Renault Pro+ poslovnim kupcima daje cjelovit odgovor "po mjeri" na sve zahtjeve njihove struke:
– Stručnost specijaliziranog prodajnog i post-prodajnog osoblja koje svoje komercijalno i tehničko znanje obogaćuje konstantnim programima obrazovanja kod proizvođača.
– Prepoznatljivost proizvoda za profesionalnu uporabu iz palete Renault, zajedno s prerađenim vozilima.
– Dostupnost ne samo zbog razvijenosti Renaultove mreže nego i zbog toga što su na jednom mjestu okupljene sve usluge povezane s profesionalnim korištenjem automobila: kupovina novih ili rabljenih vozila, dodatna oprema i posebna uređenja vozila, prerade, financiranje, ugovori o održavanju ili o mobilnosti, najam …- Proaktivnost: zbog prilagodljive organizacije te zbog alata i opreme prilagođene furgonima do 5 tona omogućen je brzi prijem vaših vozila i nastavak vaših radnih aktivnosti u kratkom roku koji vam je obećan i ispoštovan.- Profitabilnost zbog odgovora na zahtjeve različitih zanimanja: Renault PRO+ vam omogućuje da što više vremena posvetite obavljanju svoje djelatnosti
Obećanja Renault PRO+ u prodaji i post-prodaji
– Poseban prostor za prodaju i post-prodaju namijenjen poslovnim kupcima,- Prodajno i post-prodajno osoblje za profesionalne korisnike i osoblje specijalizirano za laka gospodarska vozila,
– Stalna izložba lakih gospodarskih vozila zajedno s preradama,
– Sustavno nuđenje probne vožnje u gospodarskim vozilima iz serijske proizvodnje bez prethodnog naručivanja,
– Komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama (zajedno s preradom) u roku od 48 sati,
– Predstavljanje servisnog savjetnika u post-prodaji već prilikom predaje novog kupljenog vozila,
– Prijem lakih gospodarskih vozila do 5 tona na servis,
– Produljeno radno vrijeme servisa za poslovne kupce,
– Postavljanje dijagnostike unutar sat vremena,
– Održavanje vozila izvršeno u redovnom 8-satnom radnom vremenu bez prethodnog naručivanja,
– Izdavanje predračuna u roku od 4 sata za svaki naručeni popravak na servisu,
– U slučaju imobilnosti vozila, ponuda zamjenskog vozila jednake kategorije.
Renaultov cilj do 2012. godine je uspostavljanje mreže od 400 Renault PRO+ centara koji će svojim profesionalnim korisnicima moći ponuditi usluge najviše razine kvalitete.
Više informacija: ZAK d.o.o. Zagrebačka 15 C, Karlovac, tel: 047 651 409, www.zak.hr

Pretraži

Back to Top