Udruga Osmica iz Karlovca za učenike Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca organizirala je izlet u Kamačnik

Zdrav život Komentari isključeni za Udruga Osmica iz Karlovca za učenike Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca organizirala je izlet u Kamačnik 131

U sklopu projekta “Hajdemo u planine jer tamo nema zime” udruga Osmica iz Karlovca za učenike Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži iz Karlovca organizirala je izlet u Kamačnik.

U četvrtak, 12.10.2017. uputili smo se do Vrbovskog gdje nam je cilj bio zaštićeni krajobraz Kamačnik. Po prekrasnom vremenu sudionici izleta imali su prilike uživati u planinarenju, upoznati prirodne ljepote kanjona, biljni i životinjski svijet Gorskog kotara, važnosti očuvanja voda ali i zasvirati na nekoj od muzičkih instalacija postavljenih uz stazu.

Po završetku programa slobodno vrijeme iskorišteno je za neformalno druženje djece, roditelja i nastavnika kao i za uživanje u prekrasnom sunčanom danu. U Karlovac smo se vratili u 15.00 sati.

Za Osmicu izlet su organizirali Vitomir Murganić, Mira Valio i Damir Basara a udruga se zahvaljuje svima na odazivu a posebno našem donatoru tvrtki Gradska toplana d.o.o.

Pretraži

Back to Top