Upoznajte Fein proizvode u Titanu

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Upoznajte Fein proizvode u Titanu 20

Dođite u Titan i upoznajte se sa novim paketima Fein proizvoda. Broj 1 u kvaliteti i raznovrsnosti primjene. Već više od 40 godina. Kao pronalazač električne ručne bušilice i najstariji proizvođač električnih alata na svijetu, tvrtka FEIN raspolaže jedinstvenim znanjem i iskustvom u proizvodnji električnih alata.


FEIN MULTIMASTER. Univerzalni sustav za izgradnju i renoviranje.
Ovo znanje i naše cjelokupno iskustvo objedinjeno je u FEIN MULTIMASTERu kao i u priboru izrađenom po mjeri.
Ovaj nenadmašno svestran i apsolutno pouzdan višestrani talent je broj 1 kod izgradnje i renoviranja – niti jedan drugi oscilator nije tako univerzalno primjenjiv.
FEIN MULTIMASTER. Univerzalni sustav za izgradnju i renoviranje.
FEIN MULTIMASTER uređaj i pripadajući pribor stalno se razvija i usklađuje za nove primjene. S okruglom brusnom pločom razvijenom samo za FEIN MULTIMASTER nije problem, primjerice, ni brušenje površina srednje veličine i većih površina. Njegov je učinak skidanja velik, rezultat na cjelokupnoj površini savršen, a čak se i brušenje u blizini rubova izvršava bez povratnog udara – stoga vam ne treba dodatna vibracijska brusilica.
S uređajem FEIN MULTIMASTER možete obavljati sve poslove u vezi hobija brzo i bez zaprljanja. Modelarstvo, održavanje kuće i vrta ili popravci i održavanje brodica
– s uređajem FEIN MULTIMASTER najbolje ste opremljeni za sve radove.
Bez obzira želite li renovirati prozore, zamijeniti pločice, postaviti podove ili restaurirati namještaj: s uređajem FEIN MULTIMASTER jednostavno i precizno obavljate vremenski zahtjevne poslove.
FEIN MULTIMASTER sustav je savršeno usklađen za zahtjeve i potrebe upotrebe u svakodnevnom radu – s opsežnim programom pribora za sve profesionalne primjene u području izgradnje, renoviranja i popravaka. Možete birati između četiri različita kompleta:
FEIN MULTIMASTER koji se razlikuju po opsegu pribora i posla koji obavljaju: od osnovnog programa do cijelog kompleta koji uključuje usisavač za prašinu.
FEIN MULTIMASTER START
Univerzalni sustav za izgradnju i renoviranje s osnovnom opremom za najčešće primjene.
FEIN MULTIMASTER SELECT PLUS
Univerzalni sustav za izgradnju i renoviranje s opsežnim priborom za iznimno široku upotrebu.
FEIN MULTIMASTER TOP PLUS
Univerzalni sustav za izgradnju i renoviranje s jedinstvenom opremom uključujući opsežni brusni pribor za iznimno veliku raznovrsnost primjene.
FEIN MULTIMASTER TOP EXTRA
Na koji se način komplet FEIN MULTIMASTER Top Plus može učiniti još boljim? Tako što se istovremeno isporuči i čisto radno mjesto:uključujući višestrano primjenjiv usisavač FEIN DUSTEX 25.
Ukratko o povijesti FEIN-a
Sve od 1885. godine FEIN je bio jedan korak ispred svih ostalih proizvođača: izmislio je prvi električni alat na svijetu. No FEIN-ove inovativne sposobnosti došle su do izražaja i ranije. 1867 sa samo 25 godina Wilhelm Emil Fein i njegov brat Carl osnovali su u Sttutgartu ”mehaničku radionicu”: C. & W. Fein.1873 iznenadio je svijet razvivši elektro medicinski uvodeći aparat. Dvije godine kasnije Wilhelm Emil Fein izumio je prvi protupožarni alarm. Slijedili su električni dinamo i mnogo različitih svjetlosnih izuma.
Izum koji radi
1885. godine konstruirao je prvi prijenosni telefon. 1895 Wilhelm Emil Fein je napravio prvu ručnu električnu bušilicu. Činjenica da je bio prvi koji je napravio nešto takvo rezultiralo je velikim uštedama u proizvodnji i trgovini. Ogroman uspjeh ovog alata potakao je Emila Feina, sina osnivača kompanije, da se specijalizira u izradi elekričnih alata.
Tvrtka sa nastavlja razvijati
Prvotni izum 1895. godine bio je popraćen kroz slijedećih nekoliko godina velikim brojem novih izuma: 1897 prva stolna bušilica, 1898 prva prijenosna bušilica sa fleksibilni prihvatom, i na prijelazu stoljeća prva bušilica sa aluminijskim komponentama zbog smanjenja mase i povećanja lakoće korištenja. 1901.
Fein je proizveo prvu bušilicu sa redukcijom brzine tako omogućivši bušenje kroz čvrste metale. 1903 napravljena je prva FEIN bušilica sa 3 brzine bušenja, 1910. prva električna bušilica sa spojkom za zaštitu od preopterećenja i automatskim prekidačem za isključivanje. Od 1921. do 1913 izrađena je prva električna bušilica za istosmjernu i jednofaznu struju, a 1914. prva električna bušilica a univerzalnim motorom za istosmjernu i trofaznu struju. Ovaj period u tvrtkinoj povijesti obilježen je velikim brojem izuma i novih ostvarenja koji su napravili revoluciju u radnim metodama u mnogim područjima rada i industrije.
A to je bio samo početak…
Više informacija: Tvrtka “Titan” prvenstveno djeluje kao JEDINI OVLAŠTENI “makita” PRODAJNO-SERVISNI-CENTAR (PSC) alata i pribora u karlovačkoj županiji.
Više informacija: Titan d.o.o., Bogoslava Šuleka 19, 47 000 Karlovac
Tel: 047/ 636 311, fax: 047 636 310, mob: 098 241 231
www.titan.com.hr

Pretraži

Back to Top