Urban & 4 – premijerno predstavljaju novi singl "Sutra ćemo pričati"

Glazba Komentari isključeni za Urban & 4 – premijerno predstavljaju novi singl "Sutra ćemo pričati" 11

Gotovo dvije godine prošlo je od izlaska EP-ja “Kundera” Urbana & 4. Malo vremena za onoga tko želi s publikom podijeliti samo najbolje od sebe, a puno za onoga tko nestrpljivo čeka nove pjesme. Novom singlu “Sutra ćemo pričati” ne treba puno riječi jer možda u cijelom svom radu Urban & 4 nisu ‘izbacili’ riječima bogatiju i dramaturški nabijeniju pjesmu, s kojom pulsirate pune 4 i pol minute.


URBAN & 4 premijerno predstavljaju: Sutra ćemo pričati
27.3.: HR2, emisija "Svijet diskografije – hrvatska top lista", od 14 h
HR Rijeka, od 14.25 h
HR Pula, od 14.30 h
Gotovo dvije godine prošlo je od izlaska EP-ja "Kundera" Urbana & 4. Malo vremena za onoga tko želi s publikom podijeliti samo najbolje od sebe, a puno za onoga tko nestrpljivo čeka nove pjesme. Novom singlu "Sutra ćemo pričati" ne treba puno riječi jer možda u cijelom svom radu Urban & 4 nisu ‘izbacili’ riječima bogatiju i dramaturški nabijeniju pjesmu, s kojom pulsirate pune 4 i pol minute.

Novu pjesmu i razgovor s Damirom Urbanom premijerno poslušajte sutra na HR2, u emisiji "Svijet diskografije – hrvatska top lista" autora Zlatka Turkalja Turkija od 14 h, a pola sata kasnije i na HR Rijeka i HR Pula.
Glazbu i tekst pjesme "Sutra ćemo pričati" potpisuje Damir Urban, dok je vizual za singl rad ilustratora i slikara Tomislava Torjanca.

Urban & 4 – "Sutra ćemo pričati":
Produkcija : Urban & 4 i Filip Vidović ( za Morris studio)
Snimatelj : Sandi Bratonja i Silvio Pasarić Sipa
Tekst i glazba : Damir Urban
Aranžman : Luka Toman, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Damir Urban

Pjesma "Sutra ćemo pričati" najavljuje novi studijski album Urbana & 4 koji izlazi u lipnju, u izdanju Aquarius Recordsa.

Pretraži

Back to Top