Uspješan prvi tjedan prodaje za Kings Of Leon!

Glazba Komentari isključeni za Uspješan prvi tjedan prodaje za Kings Of Leon! 12

KINGS OF LEON #1 na Hrvatskoj top listi prodaje #1 na službenoj top ljestvici UK Top 40 Albums Chart


Dugoočekivani album grupe Kings Of Leon ‘Come Around Sundown’ bilježi i više nego uspješni prvi tjedan nakon izlaska 19. listopada!
Album je prvi je na Hrvatskoj top listi prodaj te na službenoj top ljestvici albuma u Veikoj Britaniji , UK Top 40 Albums Chart.
http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/albums
Album grupe Kings Of Leon je već njihov treći uradak koji je došao na prvo mjesto britanske top ljestvice albuma S prodanih 183.000 primjeraka u prvom tjednu nakon izlaska, album je najprodavaniji digitalni album objavljen u ovoj godini!

Kako zvuče pjesme s novog, petog albuma Kings Of Leon, ali i stari hitovi , provjerite 6. studenoga u zagrebačkom klubu Jabuka!
Pogledajte spot: Radioactive http://www.youtube.com/watch?v=wPBbMbKSZrQ
“Čista i jasna zvučna slika s gitarističkim rifovima i tipičnim melodičnim ukrasima, prepoznatljiv otegnuti vokal Caleba koji pomalo postaje preočekivan još su tu, kao i pjesme koje ne bježe od jednostavnosti i himničnih melodija, zbog čega »The Immortals« i prvi single »Radioactive« sigurno postaju miljenice masovne publike. Šifra za ulazak u arhive iz prošlosti među 13 novih pjesama iskorištena je s dodacima pedal steel gitare, bluegrassa, pa i zida zvuka Phila Spectora, te povratka američkom jugu – dolaze iz Nashvillea – gdje ih je otac svećenik vozio u svom kombiju i izlagao sviračkom i »moralnom« naslijeđu Tennessesja”
Hrvoje Horvat, Vjesnik

Pretraži

Back to Top