"Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a".

Nagradne igre Komentari isključeni za "Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a". 1

VBZ i Promoizlog.net pripremili su za Vas posebnu ljetnu nagradnu igru “Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a”. Dijelimo 2 paketa knjiga u kojem se nalaze knjige koje će vas zabaviti tijekom ljeta: Čitačica čipke, Ledena princeza, Element. Nagrađujemo dva najduhovitija odgovora.


Završila je nagradna igra i glasanje za najduhovitiji odgovor. Pristiglo je preko 3200 glasova i prema vašim glasovima najbolji odgovori su pod rednim brojem 14 i 12.
Dobitnici paketa knjiga su:
Slobodan Bačić i Kristina Novak Marković
Zahvaljujemo svim učesnicima na sudjelovanju u ovoj nagradnoj igri.
Nagradu iznenađenja knjigu Leo Babauta – Manje je više (živjeti bolje uz manje stvari obaveza) osvojila je : Hrvojka Šunjić.
Odgovori:
1. Jednostavno obožavam čitati
2. Nikad nisam ništa dobila
3.Knjiga za mene a ne za tebe
Leti vrime idu dani, sve je isto ka i lani.
Žena kući a ja vani, penzija mi u kavani,
Život teče ka i rijeka pa neka ovaj paket na me čeka.
4. Želim osvojiti ovaj paket knjiga jer sam iz uzoraka čipke pročitala da mi je tako suđeno.
5. Na godišnjem mi je dosadno nakon što potrpam dijete i muža na spavanje. Tada slijedi vrijeme samo za mene, npr.čitanje knjiga…
6. A zakaj ja ne bi dobila, volim čitati.
7. Trebaju mi knjige da popunim policu.
8. Nekada sam doslovno gutala knjige, a sada ih čitam samo radi razbibrige.
No za razbibrigu jedino na moru imam vrijeme i ne biram niti autora niti teme.
Ležanje na plaži nezamislivo mi je bez čitanja, jedino uz knjigu zaboravim u mojoj glavi stotinu pitanja. Hladovina,miris borovih iglica i plaža od mulja,ako je knjiga u ruci onda me niti kamenje ne žulja.
9. Savršen izbor za moj ljetni odmor. Idem 1.8. i očekujem knjige u sandučiću.
10. Prazne su mi i police i bankovni račun. Pa dajte mi barem napunite poštanski sandučić ovim lijepim knjigicama, da ne vadim iz njega samo račune.
11. Već se vidim na plaži sa Ledenom princezom, more, radler…
12. Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. Realist vidi da je to svjetlo ustvari vlak. A strojovođa vidi 3 idiota na pruzi.
13. Da ga mogu čitati dok je moj dragi na brodu.
14. Imam brkove koji na sebi imaju senzore za dobru priču a dok sam čitao koje knjige dijelite pomahnitali su od sreće! Moji brkovi su uvijek u pravu.
15. Jako volim čitati, ove mi se čine super da mi uljepšaju dane na plaži :)!
16. "Za mene je čitanje putovanje, svaki put iznova i iznova. Volim knjige, i one vole mene: često ih nadjem u sandučiću."
17. Prelijena sam da otiđem u knjižnicu,a ovo će mi stići poštom..hhh tako da bez ikakvog napora mogu uživati u dobroj knjizi
18. Osvajanje knjiga na Promo izlogu za mene je kao jack-pot na lotu!
19. Zato što u mene sreće na nagradnim igrama ko u žabe dlaka!
20. Volim čitati, a knjige bi mi dobro došle za vrijeme ljetnog odmora dok sam na moru i dok se u sobi liječim od sunčanice, dok se svi ostali kupaju na plaži da sa ovim zanimljivim štivom malo "ubijem" dosadu i prikratim si duge minute i sate.
21. 21 mi je sretan broj, a dva puta se ponavlja u mailu za 2 + 1 knjigice! 🙂
22. Zato da bi profesorima mogla reći da nisam cijele praznike ljenčarila već da sam čitala knjige.
23. Po cijele dane sam mama, domaćica, spremačica, kuharica, sama s njima i u njihovom svijetu, penju mi se na glavu, voze autiće po meni, crtaju mi brkove J ali navečer kad svi zaspu vrijeme je za odlazak u moj svijet dobrih priča, knjige su mi duhovna hrana i upotpunjuju moj mali svijet.
24. Ovaj paket želim osvojiti…jer želim postati čitačica.. (ali ne čipke) nego ovih predivnih knjiga.. Jer sada,u ovim ljetnim danima se osjećam kao ledena princeza.. 🙁 a da bih ponovno bila u svome "elementu" potreban mi je vaš VBZ čarobni napitak.. 🙂
25. Dajte meni ove knjige,zato jer mi ih nemorate nikud slat!Ja pošaljem muža k vama po njih,i mirna Bosna…u ovo doba krize i recesije,mora se i na poštarini štedit…
26. Ja dobijem te knjige za svoju ženicu,a onda miran gledam kaj hoću na televizoru… jer inače ne mogu doć do daljinskog od tih silnih turskih sapunjara na tv-u…
27. Godišnji odmor, more, plaža, obavezno pročitam neku knjigu, uživam čitati na plaži, a i dobro mi dođe knjiga za zaštitu od sunca, kad vjetar punhne zahvaljujući knjizi ne odnese mi ručnik, zgodna stvarčica za plažu.
28. Ja bih trebala dobiti ove knjige jer obožavam čitati, a u zadnje vrijeme ne pamtim kada sam si priuštila i kupila neku knjigu koja će me odvesti iz ove svakodnevice – surove i sive.
29. Ledena princeza da me dečko na moru ne zeza,
Element za slađi Ledo kornet,
Čitačica čipke dok me s radija uspavljuju tipke.
30. Bilo bi super osvojiti ove knjige da mi skrate duge ljetne dane 🙂
31. Čitanje je jedina razbibriga tamo gdje provodim godišnji odmor – u malom mistu ne baš blizu mora….
32. volim čitati ali ne idem na more…. pa bi moj naslov maila bio s
knjigom na balkon i noge u lavor
33. Želim knjige zato da poštaru ne bude dosadno (a i meni). ,)
34.Tko ima novaca kupa se u moru, a tko nema sjedi doma uz „Ljetni paket VBZ“ i noge u lavoru.
35.Knjige sam koristila u životu u razne svrhe: za izradu herbarija, za ubijanje komaraca, kao stoper za vrata, za mahanje za vrijeme ljetnih sparina… Uz dvoje djece, posao i kuću nisam imala vremena za opuštanje uz knjigu. Sad je moj životni tempo nešto lakši i pretvorila sam se u strastvenog knjigoljupca. Knjige su mi sad omiljena razonoda i najbolji poklon u bilo kojoj prilici. A komarce tjeram sprejem. 🙂
36. Danas sam izbacila hrpu robe iz ormara da bi moje knjige bile uredno i lijepo složene. Možda nije duhovito, ali za knjige uvijek mora biti mjesta i novaca. Ima dovoljno mjesta i za ovaj komplet…
37.Zbog knjige su me ispikale pčele, zbog knjige sam dobila batine, zbog knjige sam zakasnila na posao, zbog knjige sam postala "luda baba koja stalno čita", zbog knjige…Dugo bi još mogla pisati, ali LJUBAV – KNJIGA je najvažniji razlog, vjerujte.
38. Ako budem ostala čitati u sjeni neću se opeći na suncu
39. Kad sam na plaži, knjige doslovce "progutam" u dva dana, a budući da ću 2 tjedna biti na moru, trebam ponijeti poveću kolekciju sa sobom. Jednostavno obožavam čitati.
40. Nažalost ne mogu napisat ništa duhovito jer sam tri mjeseca na bolovanju. Jedino što mogu raditi je ležati i čitati. Zato bi ove knjige došle u prave ruke.
41. Za ovaj komplet knjiga bi dubila na glavi pola sata i više, progutala jaja kao Rocky Balboa, tukla se s Taysonom, skakala preko plotova kuća, jahala na delfinovim leđima.
42. Ovak, pišem na plus 40. Pod hitno mi treba jedan Element, a to je Ledena princeza da mi dođe u ruke i da me rashladi jer ću u protivnom Čitačicu čipke koja ne kuha ručak, nego se bavi heklerajem odvesti kod advokata i neka mi potpiše razvod. Puko sam kao tikva. Ako tu postoji neka Ledena princeza, ma ne mora biti ni princeza, samo da je ledena, moj naklon i nek me spašava ove muke od vrućine. A mogla bi i skuhati nešto, gladan sam. Bitan Element u svemu je hrana i led.
43. Trebaju mi pod hitno ove knjige da kad u svom ELEMENTU sjednem kao prava LEDENA PRINCEZA istopim se od miline ČITAJUĆI knjige (a ne od vrućine) umjesto ČIPKE!
44. Na more se spremam,
Previše vremena nemam,
Gdje ću sezone ove,
Gdje ljeto me zove?
Put na plažu, tamo najljepše je, kažu…

U torbi mi krema,
ali KNJIGA NEMA…-
pa da mi udijelite koju
čitat ću ih
sve dok ne dobijem boju…

45. Hej, opako želim, nemam neki poseban razlog, jednostavno volim čitati.
46. Knjige trebam osvojiti jer volim čitati, ide „go“ i što ima lijepše od ležanja na plaži i čitanja i da ne zaboravim, nedavno sam renovirala svoju sobu , sve lijepo namjestila i ostalo je još mjesta na polici za nekoliko knjiga pa bi to bilo lijepo popuniti.
47. Za mir u kući, jedna meni, jedna njoj, a za treću
ćemo prekinuti mir 🙂

"Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a"

Nagradne igre Komentari isključeni za "Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a" 0

VBZ i Promoizlog.net pripremili su za Vas posebnu ljetnu nagradnu igru “Uživajte u ljetu s knjigama VBZ-a”. Dijelimo 2 paketa knjiga u kojem se nalaze knjige koje će vas zabaviti tijekom ljeta: Čitačica čipke, Ledena princeza, Element.

(više…)

Pretraži

Back to Top