Velika božićna akcija u Kardu!

Akcije, Dom Komentari isključeni za Velika božićna akcija u Kardu! 24

Za blagdane pripremili smo super cijene dječjih tepiha, tapisona i linoleuma.Velika božićna akcija – 30%.
Ako uređujete dječju sobu nudimo vam najveći izbor zavjesa sa dječjim motivima.
Uređujete Vaš dom ili poslovni prostor? Trebate pouzdanog partnera?
Sve što trebate na jednom mjestu. Laminati, gotovi parketi, tapisoni, tepisi, linoleumi, PVC i industrijski podovi, sportski podovi i sve ostale vrste podnih obloga.
Također smo Vam u mogućnosti ponuditi velik izbor keramičkih pločica, sanitarne opreme, kada i tuš kabina.
Naš salon pruža profesionalnu uslugu dekoriranja i izrade svih vrsta zavjesa i karniša prema vašoj želji, te izuzetan izbor tapeta.
U svom asortimanu nudimo široku paletu pvc i alu roleta, alu venecijanera, vanjskih žaluzina, vertikalnih trakastih zavjesa, platnenih roloa, plisiranih zavjesa, mrežica protiv insekata i tenda.
PVC stolariju, prozorske klupčice i garažna vrata (rolo i sekcijska) iz prodajnog programa tvrtke Kardo odlikuje vrhunska kvaliteta profila i okova, te precizna proizvodnja sa izuzetno brzim i točnim rokovima izrade.
Tvrtka Kardo d.o.o. na tržištu se ističe kao distributer materijala i opreme za unutarnja uređenja renomiranih svjetskih proizvođača. Načinom rada, te pristupom tržištu i samom kupcu osobno tvrtka je uspjela stvoriti ime koje odlikuje kvaliteta i pouzdanost, imamo višegodišnje bogato iskustvo u opremanju iznimno zahtjevnih objekata sa najrazličitijim vrstama materijala.
U svom salonu na adresi Tuškanova 10, Karlovac nudimo veliku paletu podnih obloga, kupaonske opreme i keramike, zavjesa, tkanina, karniša i raznih sjenila, PVC stolarije i garažnih vrata (rolo i sekcijskih) te ostalih materijala za opremu interijera. Zahvaljujući kvalitetnoj podršci najvećih proizvođača opreme uz velik izbor robe na zalihi nudi se i mogućnost najbrže nabave i dostave robe koja trenutno nije na skladištu.
Za kupce, investitore, izvođače radova i arhitekte dajemo svu potrebnu tehničku dokumentaciju, te pružamo stručnu pomoć pri odabiru. Tvrtka Kardo d.o.o. osim maloprodaje i veleprodaje artikala nudi i motažu svih svojih proizvoda uz osiguranu kvalitetu izvedbe i garancije.
Više informacija:
Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top