Velika ljetna akcija u Kardu

Akcije, Dom Komentari isključeni za Velika ljetna akcija u Kardu 23

Besplatna ugradnja roleta, žaluzina, trakastih zavjesa, tendi, PVC stolarije.

Ukoliko želite svoj dom zaštiti od neugodnih utjecaja jake sunčeve svjetlosti i topline ili pak sačuvati svoju privatnost zaklanjajući svoj dom od neželjenih pogleda onda je Kardov program idealno rješenje za vas.
Više o akcijama pogledajte u galeriji slika.
U svojoj ponudi Kardo d.o.o. raspolaže sa velikom paletom različitih proizvoda za takovu namjenu. Započnimo sa žaluzinama. Žaluzine su sjenila izrađena od aluminija ili pvc-a. Proizvode se u više različitih širina lamela (od 16-80mm). Sastoje se od vrhunski profilirane aluminijske trake, palice za finu regulaciju svjetlosti, čeličnog gornjeg i donjeg. Izrađuju se po vrsti otvora, mogu biti na vodilice, slobodno viseće, između staklala, za krovni prozor, za kosi prozor. Garancija na žaluzine je 2 godine.

Trakaste zavjese se sve češće koriste kao artelnativa klasičnim zavjesama, sa izrazito velikom primjenom u poslovnim prostorima. Prednost trakaste zavjese je njezina praktičnost primjene, mogućnost regulacije količine svjetla te jednostavnost održavanja. Najšeće se izrađuju od trake širine 127 mm uz mogučnost izbora drugih modela. U ponudi je preko 20 dezena i nekoliko vrsta platna. Proizvode se točno na mjeru po dimenziji zadanog otvora, odabire se način otvaranja, mjesto i visina komande. Garancija je 1 godina.
Platneni roloi imaju višestruku primjenu, od lođa i balkona, preko starinskih prozora i staklenih stjena do moderno uređenih stambenih prostora. Izrađuju se po mjeri,a sastoje se od aluminijske osovine sa mehanizmom ili drvene osovine sa federom.
Kardo izrađuje i montira više različitih modela tendi. Ravne, kupolaste, balkonske, tende na pad ili specijalne tende izrađene po mjeri ovisno o namjeni i specifičnim zahtjevima naručitelja. Tende su izrađena od najkvalitetnijih platna talijanskog proizvođača „Para“ sa UV zaštitom i vodootpornim svojstvima. Konstrukcija tende je aluminijska, a svi pokretni djelovi izrađeni su od inoxa kako bi se spriječilo prohrđavanje uslijed vremenskih utjecaja.

Moguća je ugradnja motora za sklapanje, sa i bez daljinskog upravljača, senzora za vjetar i drugih komponenti. U ponudi je velik broj različitih dezena uz garanciju ne cjelokupnu tendu od 1 do 3 godine.

Rolete se izrađuju točno po mjeri po dimenziji zadanog otvora. Sastoje se od potpuno zaobljene kutije sa velikim kosinama radi lakšeg otjecanja kiše i snijega, PVC plašta premazanog UV zaštitom (mogućnost PVC ili alu plašta ispunjenog izolacijom), čelične konzole s ležaj sistemom, ramena sa škarama za izbacivanje (po želji), posljednje čelične lajsne obučene u plastiku za stabilnost plašta te automata za sakupljenje gurtne radi lakšeg rukovanja. U ponudi je 7 boja plašta uz 2 serijske boje okova. Garancija je 1-5 godina ovisno o varijanti.
Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047/ 645 315, www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top