Veliki izbor satova u Le-wi-ku

Nekategorizirano Komentari isključeni za Veliki izbor satova u Le-wi-ku 38

Uz našu tradicionalnu ponudu nudimo vam i veliki izbor ženskih i ručnih satova. Neke od modela pogledajte u galeriji slika.


Posjetite „zlatni centar Le-wi-ko“, koji u tri vrhunski opremljena prostora u Zagrebu i Karlovcu, nudi najveći izbor ručno izrađenog prstenja od bijelog i žutog zlata odnosno najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu.
Ukoliko želite unikatno prstenje, s ponosom ističemo da smo u mogućnosti izraditi prsten prema vašoj želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku.
Naš trajni zadatak i želja je omogućiti kupcima i korisnicima usluga izrade i popravka nakita da sav pa i najskupocjeniji nakit, najmodernijeg dizajna, najkvalitetnije izrade kupuju u vrhunski opremljenim prodajnim prostorima uz profesionalnu pomoć ljubaznog osoblja po cijeni koja je, za proizvod jednake kvalitete, najpovoljnija na hrvatskom tržištu.
U našoj ponudi, posebno mjesto zauzimaju dijamanti. Uz bogat izbor gotovog nakita nudimo Vam raskošnu paletu dijamanta s mogućnošću njihove ugradnje u modele prema Vašoj želji.
Također nudimo ogrlice od kultiviranih morskih i riječnih bisera najviše kvalitete po daleko najpovoljnijim cijenama s mogućnošću izrade prema Vašoj želji pri čemu možete birati veličinu i kvalitetu bisera odnosno model kopče od bijelog ili žutog zlata.
Uz to naši vrsni majstori popravljaju sav nakit od plemenitih metala te preslaguju i nižu Vaš biserni i koraljni nakit.
Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće zadovoljnih kupaca.
Adrese naših Zlatarni i Zlatnih centara:
LE-WI-KO DIAMOND
Centar zaručničkog i vjenčanog prstenja
Zagreb, Vlaška 64
tel. 01 4573364
LE-WI-KO Exclusive
Karlovac, Pothodnik bb
tel. 047 614922
LE-WI-KO Style
Karlovac, Mercator Centar
Mihanovićeva
tel. 047 642878
www.lewiko.hr

Pretraži

Back to Top