Vemar kacige

Auto moto Komentari isključeni za Vemar kacige 65

Budući da je za motocikliste kaciga jedan od najbitnijih dijelova opreme, sigurnost i udobnost je obveza s kojom u Vemaru ne rade kompromise te sve Vemar kacige posjeduju certifikat ECE 22-05.

Vemar, koji svoje proizvode izvozi u preko 50 zemalja svijeta ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji motociklističkih i automobilističkih kaciga.
Sve Vemar kacige se proizvode s majstorskom preciznošću i vrhunskom tehnologijom. Postrojenje Vemara u Grossetu, Italija je opremljeno najmodernijom tehnologijom poput hydrojet robota za rezanje materijala i hala za automatsko sušenje pomoću UV zraka.
Prisutnost na trkačim stazama nije samo marketinški potez. Zahvaljujući iskustvima vozača, proizvodi se unapređuju i razvijaju.
De Angelis, Rolfo, Perugini, Ui, Chiodi, Mc Farlane, Hiemer, Tortelli i Garcia Vico su omogućili primjenu svojih tajni u masovnoj proizvodnji, na radost svih entuzijasta. Vemar ima najveću ponudu kaciga na tržištu svih vrsta i cjenovnih razreda koju distribuira kroz svoju mrežu diljem svijeta, a osobito su uspješni u proizvodnji za motocross, enduro i supermoto.
Posjetite AMI TRADE i upoznajte se sa VEMAR kacigama.
Više informacija:www.amitrade.hr


Pretraži

Back to Top