Veterani NK Zrinski-Ozalj ponovno prvaci Lige veterana

Sport Komentari isključeni za Veterani NK Zrinski-Ozalj ponovno prvaci Lige veterana 47

Nedolazak veterana VNK Mostanje na utakmicu protiv prvaka Lige veterana NK Zrinski-Ozalj otklonio je sve dvojbe oko obrane naslova Prvaka za sezonu 2016/2017.

Iako je utakmica registrirana 3:0 za domaćina i novog /starog prvaka Lige veterana, nije bilo lako veteranima NK Zrinski-Ozalj doći do ovog uspjeha jer su im cijelo vrijeme za vrat puhali veterani NK Slunj.
Štoviše, u 9. kolu redovnog dijela prvenstva veterani NK Slunj su pobijedili Zrinski-Ozalj s 2:1 na domaćem terenu i tom pobjedom preskočili NK Zrinski-Ozalj i zasluženo zasjeli na vrh tablice.
No međutim, iznenađujuću gubitak bodova veterana NK Slunj na gostovanju kod ekipe NK Vojnić (0:0) u 10. kolu pružilo je priliku veteranima NK Zrinski-Ozalj da ponovno preuzmu vrh tablice uz uvjet da u svim utakmicama do kraja prvenstva pobijedi.
Uvjerljive pobjede protiv NK Vojnić i VNK Duga Resa, ali i dramatična protiv posljednjeplasirane ekipe NK Kupa (0:1) kao i nedolazak NK Mostanje zadnje kolo značilo je da je ekipa veterana NK Zrinski-Ozalj uspjela obraniti prošlogodišnji naslov.
Veterani NK Zrinski-Ozalj kroz cijelu sezonu su igrali lijep i dopadljiv nogomet s pregršt lijepih akcija, prilika i golova. Pogledom na tablicu možemo zaključiti da su imali najbolji napad u ligi gdje su napadači postigli 42 gola, ali i najjaču obranu gdje su primili samo 9 golova.
Još jednom, čestitamo veteranima našeg kluba obranu naslova prvaka Lige veterana!

Pretraži

Back to Top