Viessmann Inox-Radial i Inox-Crossal izmjenjivač topline

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Viessmann Inox-Radial i Inox-Crossal izmjenjivač topline 23

Sada 10 godina garancije na propuštanje zbog korozije


Viessmann daje 10 godina garancije za sve Inox-Radial izmjenjivače topline od nehrđajućeg čelika za uljne kondenzacijske kotlove Vitoladens i Vitorondens do 107 kW kao i plinske kondenzacijske kotlove Vitodens do 105 kW isporučene od travnja ove godine. Isto vrijedi i za Inox-Crossal izmjenjivače od nehrđajućeg čelika za plinske kondenzacijske kotlove Vitocrossal do 60 kW. Time Viessmann opravdava visoku kvalitetu materijala i obrade izmjenjivača topline.

Garancija se odnosi na propuštanje zbog korozije uz obavezno sklapanje godišnjeg ugovora o održavanju i vođenje servisnog zapisnika sa bilješkama odrađenih radova kao dokaz o održavanju te održavanje kvalitete plina, vode i zraka za izgaranje u skladu s Viessmann zahtjevima kvalitete. Na ovaj način garancija ojačava i poslovanje servisnih tvrtki.

Plinski kondenzacijski uređaji mogu se lako kombinirati s obnovljivim izvorima energije – na taj način su najbolje pripremljeni za budućnost. Samopodesiva regulacija izgaranja omogućuje bez problema pogon na bio-plin, koji se dobiva iz obnovljivih izvora energije i sve češće zamjenjuje konvencionalni zemni plin. Uz tu mogućnost nudi se i kombinacija sa solarnim sistemima, toplinskim crpkama ili kotlovima na drva.
Kompletna ponuda s plinskom kondenzacijskom tehnikom do 6 MW
S učinom od 1,9 kilovata do 6 megavata Viessmann nudi plinsku kondenzacijsku tehniku za sve primjene. Vitodens zidni i kompaktni uređaji za korištenje u stanovima, obiteljskim kućama, stambenim zgradama, kao i poslovnim zgradama.
Podni kondenzacijski kotlovi Vitocrossal do 1,4 megavata i Vitomax industrijski
kotlovi s Vitotrans 300 izmjenjivačima topline dimni plinovi/voda za iskorištenje
kondenzacije do 6 megavata prikladni su za velike stambene i poslovne zgrade, industrijske pogone i mreže daljinskog grijanja. Osim toga Viessmann nudi kompletnu sistemsku tehniku: spremnike tople vode, moderna daljinska upravljanja, radijatore i podno grijanje – sve komponente iz jedne ruke i savršeno međusobno usklađene.

Vitodens 200-W: Novi modularni kaskadni sistem za učine do 840 kilovata
Za učinkovitu proizvodnju u području velikih učina s plinskim kondenzacijskim zidnim uređajima Viessmann ima u ponudi uređaj od 105 kW i normnim stupnjem iskoristivosti do 98% (Hs). Ako su zahtijevane još veće snage, s novim modularnim sistemom moguće je ugraditi do 8 uređaja Vitodens 200-W u kaskadi. S učinom od 17 do 840 kW može se osigurati oprskrba toplinom više obiteljskih kuća, poslovnih zgrada i drugih objekata s visokim potrebama za toplinom.

Osobita prednost ovakvih rješenja u odnosu na pojedinačne velike proizvođače topline je jednostavno unošenje zidnih uređaja, također kroz uske prolaze i stubišta. Lagani i kompaktni zidni uređaji mogu se transportirati i osobnim vozilima.
Novi kaskadni hidraulički i dimovodni moduli pojednostavljuju montažu od dva pa sve do 8 uređaja u kaskadi. Kaskadna regulacija Vitotronic 300-K brine o optimalnom vođenju instalacije.

Promil d.o.o.

Vodostaj 51, Banija 56
47000 KARLOVAC
tel/fax 047/646-099
[email protected]
www.promil.hr

Pretraži

Back to Top