Vikend matineje u Zorin domu

Događanja Komentari isključeni za Vikend matineje u Zorin domu 14

Svaki vikend Zorin dom nudi zanimljiv program.
Predstave u subotu i nedjelju u starom terminu u 11 sati, a nakon predstave u nedjelju, 22.12. ispred Zorin doma, svečano ukrašavanje jelke uz prigodni program.


U subotu 21.12. u 11 sati predstava "Klap Klap" Piccolo Teatro di Trieste
Autori i izvođači: Giulio Settimo i Anselmo Luisi
Što se dogodi kad se dva dječaka nađu na igralištu? Igra, prijateljstvo, sukob ili natjecanje? Odgovore na sva ova pitanja dat će vam glumačko-glazbeni dvojac Giulio Settimo i Anselmo Luisi.Ovo je priča o dva dječaka, o njihovoj nadmetanju, o dječjoj igri. Na neposredan način, ovaj dvojac vas uspijeva uvući u svoj svijet. Glumačkom vještinom i muzikalnošću, zvukom dočaravaju svijet oko njih. Predstava je bez teksta, namijenjena svim uzrastima, mladi će naučiti kako su se djeca igrala u vrijeme bez video igrica i kompjutera, a stariji će se podsjetiti onih slatkih nestašluka koje su radili dok su bili djeca. Ali to nije sve!!! Svi zainteresirani moći će na kraju predstave naučiti što je "Bodypercussion" – posebna glazbena vještina koja koristi vlastito tijelo kao instrument te se kroz zabavu i igru može postati čak i glazbenik.

Nedjelja 22.12. u 11 sati "LUTKARSKA ČAROLIJA" Karlovački pelivani
Izvođači:
Giulio Settimo, Peđa Gvozdić, Vanja Gvozdić, Ivan
Ćaćić, Petra Šarac, Sara Lustig, Dominik Karakašić,
Adam Skendžić, Nenad Pavlović
U vrijeme darivanja, dok Božić već kuca na vrata, a i zvončići se već potiho čuju u daljini, Pelivani će svakome pokloniti bar jedan osmijeh, jednu suzu, jedan ples, jednu pjesmu ili pokoju čaroliju. Ponešto za velike, ponešto za male, sve što u lutkarsku torbu stane, samo da vama uljepšaju dane.

Pretraži

Back to Top