Vikend s Karlom

Događanja Komentari isključeni za Vikend s Karlom 2

“Vikend s Karlom” je dvodnevni kulturno-turistički event za sve one koji slobodno vrijeme vole provoditi u prirodi i u dobrom društvu u spoju s kvalitetnim, zabavnim i urbanim programom. U subotu i nedjelju 1. i 2. lipnja u središnjem parku karlovačke Zvijezde očekuje vas puno dobre zabave i pregršt atraktivnih programa na prvom “Vikendu s Karlom”!


Jeste li znali da je Karlovac jedan od najljepše uređenih gradova s parkovima i zelenim površinama te da već godinama zbog toga prima najviše nagrade turističke zajednice? I da je na nedavno održanom međunarodnom turističkom sajmu u Luganu odnio prestižnu nagradu “Zelene prijestolnice Hrvatske”?
"Vikend s Karlom" je dvodnevni kulturno-turistički event za sve one koji slobodno vrijeme vole provoditi u prirodi i u dobrom društvu u spoju s kvalitetnim, zabavnim i urbanim programom. Zato i kažemo: “Varaždinci španciraju, Zagrepčani fuliraju, a Karlovčani”… Karlovčani će 1. i 2. lipnja na "Vikendu s Karlom" dobro kulirati!
Zaigrajte badminton, kušajte lokalne proizvode, uživajte u filmovima i glazbi, povedite djecu na predstavu u parku, doživite jedinstveni program “Mozart u vrtu” i otkrijte “Tajnu stranu Karlovca”… Sve to i još puno više za sve od 7 do 77. Nađite svog Karla ili Karlu i provedite s nama jedan nezaboravan vikend u središnjem parku karlovačke Zvijezde – 1. i 2. lipnja u Karlovcu. Koncept i izvršnu produkciju projekta "Vikend s Karlom" potpisuje zagrebačka G.A.D. Produkcija.
Projekt je razvio kreativni tim KULTUR-a. KULTUR je podbrand G.A.D. Produkcije specijaliziran za razvoj proizvoda i projekata na području destinacijskog managementa i kulturnog turizma. Projekt "Vikend s Karlom" potpomognut je sredstvima donacijskog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju” Karlovačke pivovare, a održava se uz partnersku podršku Turističke zajednice grada Karlovca.

Vikend s Karlom

Događanja Komentari isključeni za Vikend s Karlom 0

1. i 2. lipnja u sklopu Proljetnih promenada. Ako se o jednom gradu može govoriti kao o “neotkrivenom biseru”, onda je taj grad bez sumnje – Karlovac. Prirodni, povijesni, urbanistički i svi drugi resursi u Karlovcu su neizmjerni, a projekt “VIKEND S KARLOM” pokrenut je s vizijom i željom da ih se afirmira i prepozna u najširem kontekstu.

(više…)

Pretraži

Back to Top