Vodimo vas na unplugged koncert Gorana Barea i Majki

Događanja, Nagradne igre Komentari isključeni za Vodimo vas na unplugged koncert Gorana Barea i Majki 22

Promoizlog.net medijski je pokrovitelj “5th Zagreb International Blues Festival” .Goran Bare i “Majke”, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom.


Tako će "5th Zagreb International Blues Festival" imati ekskluzivnu čast da "Majke" isprobaju nešto novo – održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu! – u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.
Na koncert idu:
Đurđica Mateša, X 2
Martina Skoko X 2
Antonija Karlović X 2
Josip Tomić X 2
Ksenija Tomić X 2

Ulaznice se podižu na ulazu u SC.

"5th Zagreb International Blues Festival"

Prvi dan festivala 27.5.2014. nazvan je "Blues for You – Tribute to Buha Day", a posvećen je osnivaču i bivšem glavnom tajniku Hrvatskih blues snaga te idejnom začetniku "ZIBF-a", nažalost prerano preminulom Draženu Buhinu – Buhi. Tom će se prigodom u Hard Placeu točno u 20:00, održati premijera filma o Buhi "Predanost bluesu", čiji scenarij, snimku, montažu i režiju potpisuje Boris Hrepić – Hrepa. Film traje 72 minute, a nakon njega će na koncertu nastupiti "BE HA VE", "Retro guru", "Mladen Rakas Blues Band", Tomislav Goluban, Jimmy Matešić i Hrepa te između ostalog, izvoditi pjesme s hvaljenog albuma "Blues for you – Tribute to Dražen Buhin – Buha", koji je nominiran za diskografsku nagradu "Porin" u kategorijama najbolji album blues glazbe i najbolji album s raznim izvođačima.
Festival traje pet dana, a na završnoj večeri, u subotu 31.5. u kinu Studentskog centra, nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Važno je napomenuti da je ulaz na prva četiri dana festivala besplatan, a ulaznice za subotnji koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijeni od 80/100/120 kuna

PROGRAM 5th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVALA:

Utorak, 27/5/2014 HARD PLACE
Blues for you – Tribute to Buha day
BE HA VE
RETRO GURU
MLADEN RAKAS BLUES BAND
TOMISLAV GOLUBAN
JIMMY MATEŠIĆ
HREPA

Srijeda, 28/5/2014 SAX!
Novi CRO Blues day
SOUL RADIO
BJUZ
BENDER
LEVONDA KIDS

Četvrtak 29/5/2014 BIKERS BEER FACTORY
Memphis Day
MIKE SPONZA TRIO
ZAMBA
SUNNYSIDERS

Petak 30/5/2014 HARD PLACE
Album promo day
DELTA BLUES GANG
THE MEZCAL MOON

Subota 31/5/2014 KINO DVORANA SC
Final day
GORAN BARE i MAJKE
RIPOFF RASKOLNIKOV & SZABOLCS NAGY
SANJIN BANIĆ BANE

ZIBF U GOSTIMA:
Petak 30/5/2014 ROCK CAFFE, PULA

MIKE SPONZA TRIO

Petak 30/5/2014 RAFAELO, GAJNICE
SANJIN BANIĆ BANE

Pretraži

Back to Top