VOLVO C30 uz uštedu od 35.000 kuna

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za VOLVO C30 uz uštedu od 35.000 kuna 20

Tvrtka MOTO-RIS u suradnji sa leasing kućom KBM nudi limitiranu seriju Black&White Volva C30 po iznimnim uvjetima. Riječ je o akciji kupnje vozila u crnoj ili bijeloj boji uz povoljan financijski leasing i znatne uštede, a traje do isteka zaliha.


Akcija nudi mogućnost kupnje Volvo vozila verzije 1.6 financijskim leasingom na 60 mjeseci, uz 35% učešća. Kupac plaća učešće umanjeno za 22.000 KN i ne plaća jednokratnu naknadu. Nadalje mu se poklanjaju troškovi registracije vozila, polica auto osiguranja i polica kasko osiguranja za prvu godinu leasinga. U ovoj akciji dviju tvrtki ušteda po pojedinom vozilu iznosi gotovo 35.000 kuna. Ponuda vrijedi kako za pravne tako i za fizičke osobe.

Inače, nakon što je kineski div Geely od Forda otkupio Volvo, mnogi su pomislili da dolaze crni dani za ponos švedske autoindustrije. Dogodilo se upravo suprotno, jer su Kinezi odlučili sačuvati tehnološku samostalnost švedskoga branda, racionalizirati poslovanje te ga dodatno unaprijediti. To se vidjelo na salonu u Detroitu gdje je predstavljen Volvo C30 BEV. Dodatak u oznaci kratica je od “battery electric vehicle” što pokazuje da se radi o potpuno električnom autu.

Podsjetimo, novi Volvo C30 Black & White Edition ističe se svojim dizajnom te pokazuje puni potencijal i osobnost. To je vidljivo već pri prvom pogledu na novi samouvjereni dizajn prednjeg dijela, a potkrijepljeno je ponudom dodatnih opcija u koje je uključen i atraktivni ”Poslovni paket” koji se sastoji od tempomata, audio kontrola na upravljaču, high performance audio sustava, stražnjih parkirnih senzora i bluetooth sinkronizacije za mobilni telefon.

Osim toga, Volvo C30 Black & White Edition je najrazigraniji i najspontaniji Volvo model. Namijenjen je kupcima koji većinu vremena provode za upravljačem u gradskom okruženju te koji imaju visoke zahtjeve kada je u pitanju dizajn, vozne karakteristike i osobnost njihovog automobila. Black & White Edition model savršeno odgovara načinu na koji se vozi C30 – natjecateljski, izravno i s čvrsto izraženim stavom.

Dogovorenim partnerstvom tvrtke MOTO-RIS, vodećeg distributera u Republici Hrvatskoj i KBM leasing kućom osigurat će se da i u ovim štednim vremenima vrhunske izvedbe vozila ostaju dostupne svima.

Više informacija: MOTO-RIS
Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb, Tel: 01/3821-570, Fax:01/3643-841
www.moto-ris.hr

Pretraži

Back to Top