Volvo, Zlatan Ibrahimović i Max Martin – švedske ikone

Auto moto Komentari isključeni za Volvo, Zlatan Ibrahimović i Max Martin – švedske ikone 15

Volvo automobili, svjetski poznata nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović te vodeći producent pop glazbe Max Martin, udružili su snage u proslavi Švedske i švedskog načina života tako što su snimili zanimljivu marketinšku kampanju. Suradnja tri švedske ikone temelji se na zajedničkoj želji da se istaknu Švedska, njena prekrasna priroda i ljudi.


„Švedska ima veliko značenje za Volvo. Ovom kampanjom želimo proslaviti Švedsku i švedski duh koji je zaslužan za to da smo vodeći u brojnim segmentima života kao što su sigurnost, dizajn i očuvanje životnog okoliša. Izuzetno smo ponosni na suradnju sa Zlatanom i Max Martinom,“ istaknuo je Åsa Borg, direktor marketinga pri Volvo Cars Sweden te koordinator kampanje.
Zlatan Ibrahimović je najveća nogometna zvijezda koju je Švedska ikada imala te je jedan od najboljih nogometaša današnjice. Osvojio je šampionske titule s brojnim vodećim nogometnim klubovima kao što su Barcelona, Juventus, Inter, AC Milan, Paris Saint-Germain i Ajax, a izabran je za švedskog nogometaša godine čak osam puta. On je i kapetan nacionalne nogometne reprezentacije Švedske.
S druge strane, Max Martin je gigant glazbene industrije. Producirao je i pisao pjesme za svjetski poznata glazbena imena kao što su Backstreet Boys, Kelly Clarkson, Pink, Bon Jovi, Britney Spears, Taylor Swift, Christina Aguilera, Bryan Adams i Celine Dion.
Kampanja koja je spojila Volvo, Zlatana i Maxa Martina nadahnuta je prethodnom suradnjom Volva i glazbene skupine Swedish House Mafia. Međutim, ovaj put je kampanja snimana na sjeveru Švedske, zajedno sa Zlatanom, njegovom suprugom i njegova dva sina.
Automobilska zvijezda spota je Volvo XC70, glazba je djelo Maxa Martina i predstavlja suvremenu interpretaciju švedske himne, čiji tekst izgovara upravo Zlatan Ibrahimović. Kampanja s modelom XC70 primarno je namijenjena švedskom tržištu, a Volvo će napraviti dodatni film za međunarodnu upotrebu u kojoj će glavnu ulogu igrati Volvo XC60. Kampanja će u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci biti predstavljena diljem svijeta.
„Ovo je projekt u kojem sam sudjelovao svim srcem. Oduvijek sam volio automobile, a Volvo je savršen izbor obiteljskog automobila. Ovu proslavu Švedske pamtit ću do kraja života. Krajnji rezultat s potpuno novim verzijom nacionalne himne zvuči magično,“ izjavio je Zlatan Ibrahimović.
„Volvo, Zlatan i Max Martin dio su modernog globalnog društva. Ali svi mi inspiraciju, duševni mir i „punjenje baterija“ nalazimo u Švedskoj. Zbog toga smo i stvorili ovu proslavu Švedske prirode i njenih ljudi,“ zaključuje Åsa Borg.
Kompletan video možete pogledati na sljedećem linku:
http://www.youtube.com/watch?v=cbvdzQ7uVPc&feature=youtu.be
Više informacija: Moto-Ris d.o.o. Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb, Tel: 01 / 3821-570, Fax: 01/ 3643-841
Poslovna zona Ciburi, 52000 Pazin, Tel.: 052 688-259, Fax: 052 688-265
http://www.moto-ris.hr/

Pretraži

Back to Top