Vratite vid laserom, ali BEZ REZA!

Zdrav život Komentari isključeni za Vratite vid laserom, ali BEZ REZA! 66

Dr. sc. Igor Knezović jedan je od vodećih stručnjaka na ovom području koji koristi najmoderniju tehnologiju za skidanje dioptrije. „U našoj poliklinici rade liječnici specijalisti oftalmologije, koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.“

Sam dr. Knezović uspješno je završio međunarodnu edukaciju iz laserskog skidanja dioptrije (LASIK) u Mumbai (Indija, 2009.), te iz ultrazvučne operacije mrene (PHACO) u Chennai (Indija, 2009.), kod dr. Agarwala, jednog od najvećih inovatora u oftalmologiji općenito, koji ga je osobno i trenirao.

U Poliklinici Knezović ekskluzivno se izvodi lasersko uklanjanje dioptrije po Pallikarisu, metodi koja se dokazala najsigurnijom u svjetskim očnim klinikama. Dobila je prednost pred LASIK metodom jer djeluje poštedno na tkivo, ne siječe rožnicu (znači zahvat se izvodi BEZ REZA!) te ostavlja deblju i stabilniju rožnicu, koja cijeli bez ikakvog ožiljka.

Nakon zahvata se ne vidi da je operacija ikad bila učinjena! Ovaj vid laserskog skidanja dioptrije trenutno se jedino može obaviti u Poliklinici Knezović, te iz tog razloga polikliniku posjećuju pacijenti iz cijele Europe.

Kao inovator na području oftalmologije, dr. Knezović uvodi i metodu Atenskog protokola koja se koristi u liječenju keratokonusa, te vrlo značajnu E-Eye metodu za liječenje UZROKA suhog oka.
Učinkovit, jednostavan i bezbolan, E-Eye uređaj je prvi i jedini tretman koji pomoću Intense pulsirajućeg svjetla (IPL) tehnologije donosi dugoročne rezultate i što je najbitnije djeluje na uzroke u rješavanju problema suhog oka.

Vid nema cijenu i stoga se trudimo biti prvi u istraživanjima i edukaciji, kako bismo u konačnici mogli riješiti svaki problem.

Poliklinika Knezović
Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat
Ulica grada Vukovara 269f, 10000 Zagreb
tel.: +385 1 6677 222
mob.: +385 98 768 524
email: [email protected]
Radno vrijeme:
pon-pet: 09h-18h, sub (po dogovoru)

www.knezovic.com.hr

Pretraži

Back to Top