Vruća ponuda za hladno ljeto

Dom Komentari isključeni za Vruća ponuda za hladno ljeto 36

Veliki izbor hladnjaka gorenje u Sainalu.


No Frost tehnologija – bez zamornog odleđivanja
Suvremena No Frost tehnologija, pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka, uklanja vlagu iz zamrzivača i time sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Zamrznute namirnice se međusobno ne slijepe zbog čega je preglednost nad njima odlična a ujedno sačuvaju kakvoću, boju i aromu. Stoga što se ne stvori inje i led, iskorištenje prostora za pohranjivanje je optimalno a otpada i zamorno ručno odleđivanje i čišćenje.
Pored zamrzivačkih ormara nudimo spomenutu tehnologiju i u kombiniranim hladnjacima sa zamrzivačem. Glavnu prednost na tržištu predstavlja sustav koji odlično uklanja vlagu samo iz zamrzivačkog dijela aparata dok se u rashladnom dijelu vodi briga o optimalnom stupnju vlažnosti. Ta vlaga sprječava prebrzo isušivanje i time omogućava najbolje moguće uvjete za dugotrajno pohranjivanje kakvoće svježih namirnica. Vaša će salata izdržati bitno dulje nego kod modela na tržištu koji nude jedinstveni No Frost sustav hlađenja u cijelom kombiniranom aparatu.
No frost aparati
Bez inja na namirnicama
Namirnice u zamrzivaču s NO FROST sustavom sačuvaju visoku biološku vrijednost, boju i aromu. Već na prvi pogled spremljene ćete namirnice lakše pronaći jer pogled na njih ne će ometati ledene iglice. I kod čestog otvaranja vrata na namirnicama, pohranjenima u u zamrzivaču koji ima sustav NO FROST, ne nakuplja se inje koje otežava izvlačenje ladica i uzimanje hrane iz zamrzivača.
Bez leda na nosivim policama
Kod utjecaja viših temperatura i prodora vlage u unutrašnjost aparata posebna tehnologija vodi brigu o isušivanju zraka i usmjeravanju vlage iz aparata. Zato su i nosive police aparata sigurne od dosadašnjeg nakupljanja leda. Preglednost je veća, namirnice su lakše dostupne a omoti se ne smrznu jedan za drugoga.
Bez napornog odleđivanja aparata
Uobičajene zamrzivačke aparate treba nužno ciklički odleđivati jer već 3 – 5 mm-ski sloj inja ili leda otežava izvlačenje ladica. Mrsko odleđivanje, povezano sa sigurnim spremanjem prethodno intenzivno zamrznutih namirnica, s podstavljanjem posude za odleđenu vodu i dodatnim čišćenjem i sušenjem, kod NO FROST aparata nije potrebno. Nikada! Posebni ventilatori, isparivač za isušivanje zraka i odvodi za vlažni zrak odmah sprječavaju svako nakupljanje leda. Jer nema leda, nema ni ručnog odleđivanja. Namirnice su uvijek na baš pravoj temperaturi za očuvanje njihove kakvoće.
Energetska učinkovitost A+
Veća zapremnina ne znači istovremeno i veću potrošnja električne energije. Aparati imaju, pored odlične toplinske izolacije, poboljšano brtvljenje vrata, ugrađene najsuvremenije komponente rashladnog sustava i elektronsku regulaciju koja potrošnju smanjuje na minimum. Možete birati između najštedljivijih aparata energetske učinkovitosti A+ ili A i uštedjeti i do 25 % električne energije.
UseLogic® tehnologija
Gorenje rashladne aparate karakteriziraju inteligentna UseLogic® tehnologija, koja kontinuirano nadzire, prilagođava i kontrolira temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču uređaja.
Dođite i uvjerite se u najbolje uvjete plaćanja.
Više informacija:
Sainal d.o.o. Trg Kralja Petra Svačića 3, 47000 Karlovac, Telefon: 047 421 202, Telefon / fax: 047 600 754

Pretraži

Back to Top