WAKO Europski kup

Sport Komentari isključeni za WAKO Europski kup 28

U vremenu od 12. – 14. veljače 2016. godine, u Karlovcu će se održati WAKO EUROPSKI KUP „KARLOVAC OPEN„ u disciplinama Pointfighting, Light-contact, Kick-light i u ringu – Full Contact, K-1 i Low kick. U Hrvatskoj i Europi je vrlo veliki interes za dolazak na natjecanje na Europski Kup „Karlovac Open“, potvrđen je dolazak natjecatelja iz 25 – 30 svjetskih država.


Svoj dolazak potvrdili su timovi iz : Hrvatske, Austrije, Mađarske, Italije, Slovenije, BiH, Crne Gore, Slovačke, Makedonije, Češke, Bugarske, Njemačke, Norveške, Poljske, Engleske, Belgije, Rusije, Nizozemske, Izraela, Škotske, Čilea, Srbije, Turske, Francuske, Danske, Švicarske, Ukrajine, Grčke, Finske, Azerbejđana te Rumunjske.
U planu je i dolazak timova iz Švicarske, Walesa, Lihtenštajna, Albanije, Bjelorusije i Švedske.
Upravo odaziv prošle godine, kada je pod velikim nevremenom došlo puno više natjecatelja i timova nego što smo najavili (1.445 natjecatelja , 147 klubova iz 22 države), smjestilo je ovaj turnir na vodeće pozicije u Europi, sa visokom B-Class ocjenom. Naredne godine cilj nam je da Europski Kup „Karlovac Open „ postane jedan od A-Class turnira, kojih u WAKO kalendaru u cijelom svijetu za sada ima samo 6.
Kup se održava u ŠSD Mladost, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Pretraži

Back to Top