Yamaha vodeni skuteri

Auto moto Komentari isključeni za Yamaha vodeni skuteri 29

Malo koji proizvođač se može pohvaliti s preko 30 godina iskustva u izradi proizvoda iz Marine programa. Malo koji proizvodi se mogu pohvaliti s tolikom količinom iskustva ugrađenom u procesu njegove izrade kao Yamahini vodeni skuteri.


Istražite naš jedinstven, uzbudljiv i neponovljiv vodeni svijet!
Ako pričamo o performansama i upravljanu vodenim skuterom, niti jedan, ali uistinu niti jedan proizvođač se ne može mjeriti s Yamahinim vodenim skuterima. Zašto smo tako uvjereni u ovu izjavu možete otkriti samo ako sjednete na jedan od Yamahinih vodenih skutera i sami doživite nezaboravno iskustvo vožnje
Jeste li znali?
Vratićemo se malo natrag u 1986. godinu kad su Yamahini inženjeri došli na ideju stvaranja osobnog vodenog vozila. Prepoznavši originalnost te ideje, odmah se krenulo u njenu realizaciju te je rezultat uskoro stigao u obliku prvog svjetskog osobnog vodenog vozila (personal watercraft), a samim tim i kompletne industrije.
Više informacija: Moto-trade d.o.o
U našoj trgovini možete pogledati i isprobati najnovije modele opreme i odjeće, dobiti savjet i pomoć pri odabiru i kupnji. Također na skladištu imamo raspoloživu većinu najčešće potrebnih rezervnih dijelova za marke motocikala i skutera iz našeg asortimana.
Moto-trade d.o.o., K. Branimira 95, Karlovac, 047 654 588, 047 601 174 , www.moto-trade.hr

Pretraži

Back to Top