Za vas, za svaku prigodu

Moda i ljepota Komentari isključeni za Za vas, za svaku prigodu 27

Zlatarne i zlatni centri LE-WI-KO, u tri vrhunski opremljena prostora u Zagrebu i Karlovcu, nude najveći izbor ručno izrađenog prstenja od bijelog i žutog zlata odnosno najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu.


Za ovaj broj Promo izloga porazgovarali smo sa direktorom i vlasnikom tvrtke, Stjepanom Kosom, koji nam je približio profinjeni svijet izrade nakita i prstenja te umijeće educiranih djelatnika LE-WI-KA koji su podjednako uspješni kako u korištenju najmodernijih softwarea kod dizajniranja nakita tako i u ručnoj izradi unikatnog nakita.
PI:Od davnina se smatralo da prstenje ima magičnu moć. Taj je komad nakita bio simbol savršenstva, no takvim ga poznajemo i u moderno vrijeme. Što LE-WI-KO nudi mladencima?
S.K.: Iza nas je više od 15 godina, mogao bi reći, danonoćnog rada. Osluškujući potrebe naših klijenata i tržišta tvrtka se prilagođavala i usavršavala u izradi i ponudi vjenčanog prstenja i nakita. Otvorili smo prvi u Hrvatskoj specijalizirani dućan za zaručničko i vjenčano prstenje koji se nalazi u Vlaškoj ulici u Zagrebu. U karlovačkom pothodniku nalazi se LE-WI-KO Exclusive gdje možete pronaći robu od čeličnog nakita do srebra i zlata. Sa ponosom mogu istaknuti da ovakve cijene i ponudu ne možete pronaći nigdje u Hrvatskoj. Osim čeličnog nakita, nudimo i ogrlice od kultiviranih morskih i riječnih bisera najviše kvalitete po daleko najpovoljnijim cijenama s mogućnošću izrade prema Vašoj želji pri čemu možete birati veličinu i kvalitetu bisera, odnosno model kopče od bijelog ili žutog zlata.
Kako je u ovom prostoru u pothodniku uvijek gužva pa možda nekada nemamo dovoljno vremena za sve podrobnije informacije, ako želite dobiti više informacija i pažnje svakako navratite u naš prostor LE-WI-KO Style koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Mercator u Mihanovićevoj ulici. Uz to naši vrsni majstori popravljaju sav nakit od plemenitih metala te preslaguju i nižu Vaš biserni i koraljni nakit.
Vezano uz vjenčano prstenje moramo demistificirati stvari. Svaku burmu moramo napraviti, tako da imamo u ponudi oko 300 – tinjak standardnih osnovnih modela, no najvažnije je da klijent spozna mogućnost koju može dobiti kod nas, a naše mogućnosti su neograničene jer ne možete osmisliti prsten kojeg mi nismo u stanju napraviti. Uvijek upozoravamo klijente da vode računa i o funkcionalnosti prstenja.
Ostvarujemo sve vaše snove i želje, donesite sliku, crtež ili iz postojećih modela iskombinirajte svoje prstenje, mi tom poslu pristupamo unikatno, a cijena je, kao da je iz serijske proizvodnje. Važno je koliko je materijala utrošeno u prstenju i mi želimo biti drugačiji od ostalih jer nam je interes našeg klijenta na prvom mjestu, stoga uvijek naš klijent zna koliko je prstenje teško.
PI: Trendovi u vjenčanjima?
S.K.: Trendovi se neprestano mijenjaju pa je tako prije nekoliko godina izbila pomama za širim prstenjem, a u zadnje dvije godine je hit kombinacija crveno bijelo zlato. Postoje ljudi koji prate trendove i žele nešto novo. Žene vole da burma ima cirkončić, poludragi kamen ili dijamant. Mi ne živimo od divljenja klijenata već moramo raditi nakit i prilagoditi ponudu kako bi bila svima dostupna. Kod nas možete nabaviti dijamante po pristupačnim cijenama.
Imamo puno gotovog prstenja i nakita u svim veličinama i mi smatramo da su prihvatljivi i po cijeni i dizajnu, no ako klijenti žele nešto posebno mi im stojimo na raspolaganju. Realni rok za izradu je 14 dana, uvijek smo prila-godljivi i ako se nekom žuri izradit ćemo vaš nakit u najkraćem mogućem roku. Kupac kod nas bira sam kako će platiti, gotovinom ili karticama na odgodu (mogućnost plaćanja do 12 rata karticama Zg. banke, 6 rata Karlovačke banke i PBZ te mogućnost plaćanja American karticom).
PI: Poruka našim cijenjenim čitateljima?
S.K.: Stalno pratimo što se događa, u svijetu i obilazimo vodeće svjetske sajmove donoseći novitete i ovdje su već novi modeli za jesen. Nakit je moj posao i život, ujutro kad se probudim razmišljam o poslu i navečer zaspim sa poslom. Stalno razmišljam kako bolje organizirati proizvodnju, poboljšati posao i prezentaciju proizvoda kao i kako klijentu izaći sa što pristupačnijom cijenom. Trenutno zapošljavamo 15 zaposlenika, 2 djelatnice su na porodiljskom i gledajući na trenutnu ekonomsku situaciju vodili smo računa o socijalnom statusu i nikome nismo dali otkaz te se nadamo boljim vremenima.
Kod nas nema fluktuacije zaposlenika i ulažemo puno u educiranje zaposlenika. Dvije osnovne komponente koje trajno donose sreću i zadovoljstvo su znanje i marljivost, rad je zadovoljstvo i ne može vam ga nitko oduzeti i ako stvarate onda ste sretni. Nažalost u našem društvu znanje je podcije-njeno i stalno se misli da će se na neke druge načine doći do sreće i zadovoljstva.
Mi ćemo i dalje nuditi najkvalitetniju robu po najpovoljnijim mogućim cijenama…Kriza će napraviti selekciju među zlatarnicama, otpast će oni koji ne drže do posla niti klijenata. Najjači uvijek mogu pružiti najviše.
Poruka mladencima?
S.K.: Poručio bi budućim mladencima, da zbog svog interesa prije nego što odluče kupiti prstenje, svrate u tvrtku LE-WI-KO jer ih to ništa ne košta te da se uvjere da će tu za svoj novac dobiti najviše. Kupujte u LE-WI-KU, neće vam biti žao, a još će vam i ostati.
LE-WI-KO DIAMOND Centar zaručničkog i vjenčanog prstenja
Zagreb, Vlaška 64 , Tel: 01 45 73 364
LE-WI-KO Exclusive Karlovac, Pothodnik, Kralja Tomislava 29, Tel: 047 61 49 22
LE-WI-KO Style Karlovac, Mercator Centar, Mihanovićeva, Tel 047 64 28 78
www.lewiko.hr

Pretraži

Back to Top