Zadovoljstvo klijenta naš je najveći poticaj

Događanja Komentari isključeni za Zadovoljstvo klijenta naš je najveći poticaj 3

Turistička agencija Ka travel posluje već petu godinu za redom, a klijenti, uz Karlovčane, dolaze i iz Slavonije, Zagorja, Rijeke, Siska, Zagreba, …

Više informacija o uspješnoj turističkoj agenciji Ka travel saznali smo u razgovoru s direktoricom Marijanom Bunetom.

"Sama činjenica da smo započeli i radimo u ekonomski vrlo turbulentnim vremenima, i da usprkos tome bilježimo konstantan rast, govori da su klijenti prepoznali i vrednuju naš rad koji se temelji na individualnom pristupu, iskrenosti i međusobnom povjerenju. Iako je agencija relativno nova na tržištu, iza nas je 15 godina rada i iskustva u agencijskom poslovanju, u velikim hrvatskim agencijama, Generalturistu i Atlasu.

U našoj ponudi može se pronaći sve što je vezano uz putovanja: avio karte, rezervacija hotelskog smještaja, transfera i dodatnih usluga na destinaciji, grupni i individualni aranžmani po Hrvatskoj, Europi i svijetu, ljetovanja i odmori, skijanja, krstarenja i tako dalje.

Ono što nas posebno veseli raditi i na koja ostvarenja smo iznimno ponosni, naši su individualni i grupni aranžmani rađeni "po narudžbi". Prema željama grupe ili pojedinca kreiramo putovanje prilagođeno posebnim interesima klijenata koji mogu biti vezani uz izbor destinacije, posebnih sadržaja na destinaciji i slično. Kroz detaljan razgovor s klijentom saznajemo koje su želje, ali i potrebe i mogućnosti te tražimo optimalno rješenje stvarajući na taj način jedinstveno putovanje, jedinstven doživljaj kreiran samo za tog klijenta. Ovakvi upiti uglavnom se javljaju kod putovanja u daleke i egzotične zemlje na kojima su naši savjeti i iskustvo od presudne važnosti za kvalitetnu organizaciju putovanja.

Navedimo samo neke od takovih putovanja koje smo organizirali za naše klijente: luksuzno krstarenje Karibima koje je uključivalo i odmor u New Yorku, trotjedno putovanje Sjevernom Amerikom od New Yorka preko San Francisca, Los Angelesa, Phoenixa sve do Las Vegasa, odmor na Maldivima, sedmodnevna tura Turskom od Istanbula preko Antalye do Kapadokije, Mjesečeve pokrajine, sedmodnevno putovanje “smaragdnim otokom” – Irskom, itd. Sa svih tih putovanja, ali i s brojnih drugih klijenti su se vratili oduševljeni onime što su vidjeli i iskusili, ali i načinom na koji smo to putovanje organizirali i realizirali za njih.

Važan segment našeg poslovanja također je i rad s tvrtkama na organizaciji njihovih stručnih, tematskih putovanja kao što su, na primjer, stručna putovanja arhitekata, vinara, firmi kojima je primarna djelatnost poljoprivreda (sjemenarstvo, povrtlarstvo, govedarstvo), …
U poslovanju turističkih agencija najzahtjevnija su ipak incentive putovanja – putovanja kojima određena tvrtka želi počastiti svoje poslovne partnere ili svoje djelatnike. Budući se takvim putovanjima tvrtke žele pokazati u najboljem svjetlu, greške ili propusti u njihovoj realizaciji nisu dozvoljeni, a brigu oko svega preuzi-mamo mi. Iako je to iznimno stresno i zahtjevno, organizacija takvih putovanja pravi je izazov kojemu pristupamo sa svim našim znanjem i iskustvom, ali i veseljem jer nema ljepšeg osjećaja od onoga kada vam predstavnik tvrtke na kraju svega kaže: "Hvala. Napravili ste izvrstan posao!".

Team building putovanja i sindikalni izleti su uvijek aktualni i bez imalo pretjerivanja možemo reći da su to naše velike uspješnice budući da nam se klijenti uvijek iznova vraćaju, a za najveći broj organiziranih putovanja dobivamo pohvalu "Bilo je najbolje do sada!".

Uz sve ovo gore navedeno, paralelno radimo i na razvoju Karlovca i njegove okolice kao turističke destinacije.

Zadovoljstvo klijenta naš je najveći poticaj za nastavak rada, a da smo uspješni u tome što radimo svjedoče osmijesi i pohvale koje dobivamo po povratku s putovanja: najbolja preporuka za vas – buduće korisnike naših usluga."

Informacije i rezervacije: Ka travel, Gundulićeva 3 , Tel.: 047/495 – 495, Fax: 047/495-497, email: [email protected], www.katravel.hr

Zadovoljstvo klijenta naš je najveći poticaj

Akcije Komentari isključeni za Zadovoljstvo klijenta naš je najveći poticaj 0

Turistička agencija Ka travel posluje već treću godinu za redom, a klijenti, uz Karlovčane, dolaze i iz Slavonije, Zagorja, Rijeke, Siska, Zagreba, …

(više…)

Pretraži

Back to Top