ZAK proširio svoje usluge na još jedan renomirani brand – NISSAN

Auto moto Komentari isključeni za ZAK proširio svoje usluge na još jedan renomirani brand – NISSAN 10

Dok ekonomska kriza i dalje traje te svakodnevno svjedočimo crnim brojkama i gašenjima velikog broja poduzeća, pravo je osvježenje saznati da pojedine tvrtke ne samo opstaju, već se šire i napreduju. Jedan od svijetlih primjera predstavlja autokuća ZAK d.o.o., koja je odnedavno postala ovlašteni prodavatelj i serviser za još jedan brand – za marku Nissan, pored Renaulta i Dacie s kojima su se već afirmirali na tržištu Karlovca i Karlovačke županije.


Posjetimo se kako je sve započelo. ZAK d.o.o. je sa svojim radom krenuo još 1995. godine na lokaciji Draganić, a 2005. godine otvoren je novi prodajnoservisni centar u karlovačkoj poslovnoj zoni Ilovac gdje posluje i danas.
Osim prodaje novih vozila marke Renault i Dacia, ZAK d.o.o. u svojoj ponudi ima i prodaju rabljenih vozila, prodaju rezervnih dijelova te vlastitu vučnu službu. Servisna radionica opremljena je suvremenom kompjuterskom dijagnostikom te specijalnim alatima koji omogućuju brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu servisa. Nude se i vulkanizerske usluge kao i usluga skladištenja guma tzv. hotel za gume.
Također, u ponudi usluga nalazi se i limarija i lakirnica gdje stručno i kvalificirano osoblje vrši brze popravke karoserije, limarske zahvate, bojanje i popravak vjetrobranskih stakala, kako na osobnim, tako i na gospodarskim vozilima svih marki.
Početkom ove godine, ZAK je paletu svojih usluga proširio i na marku Nissan te je postao ovlašteni prodavatelj i serviser za marku Nissan.
Ovom prilikom je bitno upoznati građevinski sektor da se u ponudi Nissanovih vozila nalazi Nissan Navara, koja je za građevinska poduzeća vrlo interesantna jer to vozilo 100% ulazi u trošak, unatoč novom zakonu o PDV-u gdje se trošak više ne priznaje za osobni program vozila.
Osim proširenja usluga, na proljeće 2013. planira se završetak proširenja poslovnog prostora na Ilovcu, čime će se otvoriti novi kapaciteti za novi salonski prostor te limarsku i lakirersku radionicu pa će se na taj način kupcu ponuditi kompletna usluga na jednom mjestu i to za tri branda – Renault, Nissan i Dacia.
Vizija i misija ove tvrtke snažno su isprepletene, jer obje odražavaju stalnu težnju ka kvaliteti kako bi se pružila vrhunska usluga kupcu. Sukladno tome, usvajajući i primjenjujući standarde marke Renault, naš trud je prepoznat te smo u gustoj konkurenciji svih hrvatskih Renault koncesionara upravo mi višestruki dobitnici najprestižnije nagrade u okviru Renaulta – Global Quality Award za 2006., 2007., 2009. te 2011. godinu kao najbolji koncesionar u Hrvatskoj prema kvaliteti usluge pružene kupcu i zadovoljstvu kupaca. Nagrada za 2011. najnoviji je dokaz našeg poslovnog uspjeha, direktorica Milena Kostelac ju je preuzela u Parizu 20.04. ove godine.
Pouzdanost, kvaliteta usluge te česte akcije i pogodnosti razlozi su zbog kojih bilježimo sve veći broj zadovoljnih klijenata.
Ovim putem pozivamo i Vas, sve vlasnike Nissan vozila (i one koji to žele postati) da nas posjetite i postanete dio naše uspješne poslovne prakse te tako provjerite zašto se naši klijenti uvijek rado vraćaju!
ZAK d.o.o.
Zagrebačka 15C, Karlovac, Telefon: 047 651 409
www.zak.hr

Pretraži

Back to Top