Započnite godišnji odmor u Auto Hrvatskoj i AH Servisu!

Akcije, Auto moto Komentari isključeni za Započnite godišnji odmor u Auto Hrvatskoj i AH Servisu! 23

Priuštite vozilu bezbrižno ljetovanje i pripremite ga za godišnji odmor u Auto Hrvatskoj. Učinite vožnju ugodnijom pravovremenim servisom klima uređaja već od 250 kuna te obavite preventivni pregled vozila u 12 točaka za samo 10 kuna!


Servis klima uređaja uključuje:
1. Kontrola ispravnosti
2. Usluga kontrole i/il izmjene filtera kabine
3. Stanje remena kompresora
4. Stanje cijevi klimatizacije
5. Kontrolu tlaka u sustavu
6. Kontrolu temperature na središnjem ventilacijskom otvoru
7. Izmjena iglica i ventila
8. Dezinfekcija klima uređaja
9. Vakumiranje i punjenje sustava
10. Kontrolu rada elektro-magneta kompresora
Pregled vozila u 12 točaka uključuje vizualnu kontrolu: kočnica, amortizera i ovjesa, auspuha, ulja, geometrije kotača, remenja, klima uređaja, tekućine za vjetrobransko staklo, svjetala, brisača, akumulatora i guma!

Akcija traje od 15.5.-15.6. i iskoristiva je u AH Servisima u cijeloj Hrvatskoj. Popis adresa potražite na www.ahservis.hr i www.autohrvatska.hr.
Možete ostvariti i dodatne pogodnosti, ako se učlanite u AH servis klub. Svakom korisniku je omogućena kupnja robe po posebnim uvjetima, posebno kreiranim za članove kluba. Pristupnicu možete također ispuniti ONLINE, na www.ahservis.hr
Više informacija o AH Servisu potražite i na www.autohrvatska.hr
Za one koji nisu još promijenili gume ili trebaju nove gume posjetite ahservis.hr i pregledajte bogati katalog guma i rezervirajte gume i ternim servisa ONLINE i izbjegnite nepotrebna čekanja.

Pretraži

Back to Top